Ultima oră
Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie
Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători
Lucas Vasquez şi-a stabilit viitorul Lucas Vasquez şi-a stabilit viitorul
A venit nota de plată! Sancţiunile dictate de Jandarmerie la meciul dintre Rapid şi FCSB A venit nota de plată! Sancţiunile dictate de Jandarmerie la meciul dintre Rapid şi FCSB
Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat” Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat”
Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă" Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă"

Vestea pe care o aşteaptă fanii vine din Liga 2. Clubul are drept de promovare: ”Forma de organizare e schimbată. Va deveni echipă privată!”

Liga II Publicat pe 3 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/21546262/1/csa-steaua-bucuresti-corvinul-hunedoara-liga-2-casa-pariurilor-30-11-2023.jpg

Echipa de liga secundă Corvinul Hunedoara a eliminat din Cupa României, marţi seara, formaţia CFR Cluj, de care dispus cu scorul de 4-0, producând surpriza sferturilor Cupei României.

Clujenii au rămas în zece oameni încă din minutul 11, când Tachtsidis a fost eliminat după o intrare la Marius Lupu, însă în minutul 27 Peter Michael a scăpat singur cu portarul advers şi nu a putut să îl învingă, iar din cornerul rezultat, Muhar a trimis în bara transversală, cu o lovitură de cap.

Gazdele au intrat la pauză în avantaj, după şutul lui Lică, din minutul 43. Marius Coman a majorat avantajul hunedorenilor în minutul 50, iar în minutul 67 Pîrvulescu a înscris cel mai frumos gol al meciului cu un şut superb la vinclu. 

Scorul final a fost marcat de Pop, care a închis tabela marcând cu o lovitură de cap în ultimul minut, 90+2. 

Corvinul este în mare formă în acest sezon, dar din păcate, nu va putea promova la finalul sezonului, deoarece nu este echipă privată, iar o schimbare în organizarea clubului trebuie făcută, pentru că acest lucru să fie posibil. 

După partida contra CFR-ului, impresarul Bogdan Apostu a anunţat că s-a rezolvat problema dreptului la promovare, iar din sezonul viitor, Corvinul se va bate pentru un loc în Superligă. 

”Forma de organizare e schimbată. Va deveni echipă privată!”

”Deja demersurile necesare s-au încheiat, forma de organizare e schimbată. Corvinul va avea drept de promovare în sezonul viitor. Corvinul nu va deveni o echipă privată, se va schimba doar forma de organizare, va rămâne echipa municipalităţii.

E o aberaţie. Voluntari, Mioveni nu sunt echipe private, doar au alte forme de organizare”, a spus Bogdan Apostu, la Digi Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele