Ultima oră
Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă" Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă"
Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Lobonţ, luat în colimator! ”Nu are nicio logică” Bogdan Lobonţ, luat în colimator! ”Nu are nicio logică”
Ce urcare în clasamentul WTA pentru Irina Begu! Ce urcare în clasamentul WTA pentru Irina Begu!
Minnesota Timberwolves a eliminat-o pe Denver Nuggets după un comeback senzaţional! Coincidenţă uluitoare Minnesota Timberwolves a eliminat-o pe Denver Nuggets după un comeback senzaţional! Coincidenţă uluitoare
Ce lovitură se pregăteşte în Superligă! Un jucător de la "U" Cluj, dorit de Gigi Becali la FCSB Ce lovitură se pregăteşte în Superligă! Un jucător de la "U" Cluj, dorit de Gigi Becali la FCSB

VIDEO | Alexandru Benga explică revolta jucătorilor de la UTA Arad: ”A fost lipsă de comunicare”

UTA Arad Publicat pe 20 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38243/21432060/1/benga.jpg

UTA Arad a încheiat miercuri la egalitate, pe teren propriu, scor 2-2, cu formaţia Universitatea Craiova, în etapa a 21-a din Superliga.

Arădenii au condus cu 2-0 şi au avut gol anulat înainte ca oaspeţii să egaleze.

Arădenii au început jocul într-un mod cu totul neaşteptat meciul de pe Cluj Arena: Micovschi a deschis scorul în minutul 2 şi Raul Silva a înscris în propria poartă în minutul 7, iar UTA conducea cu un 2-0 nesperat, după doar câteva minute de joc. În minutul 40, Marcelo Freitas a marcat din afara careului, dar golul a fost anulat pentru un ofsaid şi, în loc de 3-0, gazdele vor ajunge să fie egalate. 

În finalul primei reprize, Nicuşor Bancu a redus din diferenţă (min. 45+1), apoi portarul arădean Iacob a respins o minge care putea aduce egalarea pentru oaspeţi. După pauză oltenii au primit penalti după un fault comis, în careu, asupra lui Căpăţână (min. 52), însă Kurtic a ratat, trimiţând balonul în bara transversală. 

Craiova a egalat în minutul 75, când Alexandru Mitriţă a şutat de la distanţă şi balonul a intrat în poarta arădenilor, fiind deviat de Stolnik. Până la final ambele formaţii au căutat golul victoriei, dar meciul s-a terminat la egalitate, 2-2.

Partida s-a jucat la doar o zi după ce s-a scris că jucătorii arădeni au refuzat să se pregătească din cauza restanţelor salariile. Totuşi, Alexandru Benga, căpitanul echipei, a oferit primele declaraţii cu privire la acest subiect şi a dezminţit că ar fi avut loc o grevă.

Benga a subliniat că deşi fotbaliştii sunt nemulţumiţi de întârzierile salariale, ei au decis să se antreneze după o discuţie lungă cu cei din conducere.

”A fost lipsă de comunicare”

“A fost lipsă de comunicare. Grupul nu a luat niciodată decizia de a nu se antrena. A fost o discuţie mai lungă decât ne-am fi dorit. La final, tot grupul a hotărât să se antreneze. A fost lipsă de comunicare, cum am mai spus.

Trebuie să fim uniţi. Eu cât voi fi jucător, voi da tot ce am mai bun. Cred că suntem la zi cu banii. Nu am verificat dacă le-am primit. Am început foarte bine. Ceea ce am pregătit, exact asta s-a întâmplat”, a declarat Alexandru Benga.

“La final, ei au forţat. Noi am încercat să ţinem de minge şi să îi prindem pe contraatac. Din păcate, plecăm cu un punct. Suntem împreună şi la bine şi la rău. Nu sunt în măsură să comentez schimbările. 

Clasamentul este compact. Cu o victorie, ne apropiam de locurile fruntaşe. Fiecare punct contează. Eu personal nu am ce să îi reproşez arbitrului azi. Dacă a greşit, şi eu ştiu cum e. Suntem toţi oameni. Suntem o mare echipă în fotbalul românesc şi trebuie să ne ajutăm”, a completat Alexandru Benga.

Universitatea Craiova este pe locul secund în campionat, cu 34 de puncte, la 10 puncte de liderul FCSB. UTA Arad ocupă poziţia a 12-a, cu 24 de puncte.

 
mail-share icon Email
viewscnt

UTA Arad

Ultimele articole Toate articolele