Ultima oră
Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră
Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie
Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători
Lucas Vasquez şi-a stabilit viitorul Lucas Vasquez şi-a stabilit viitorul
A venit nota de plată! Sancţiunile dictate de Jandarmerie la meciul dintre Rapid şi FCSB A venit nota de plată! Sancţiunile dictate de Jandarmerie la meciul dintre Rapid şi FCSB
Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat” Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat”

VIDEO | Fanii lui Manchester United sunt revoltaţi! Primul gol marcat de Copenhaga ar fi trebuit anulat

Champions League Publicat de Tudor Moisa pe 9 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/21377736/1/f-cnuxfwyaemjqp.jpg

Copenhaga şi Manchester United au oferit meciul zilei de miercuri în Champions League. Danezii s-au impus cu 4-3, după ce au fost conduşi cu 0-2 şi 2-3.

Hojlund a reuşit o dublă în primele 28 de minute şi părea că va fi o misiune facilă pentru Manchester United, dar finalul primei reprize a fost unul de coşmar pentru englezi.

După ce Rashford a încasat un cartonaş roşu în minutul 42, danezii au reuşit o revenire spectaculoasă până la pauză prin golurile marcate de Elyounoussi (45) şi Goncalves (45+9).

Bruno Fernandes a făcut 2-3, din penalti, în minutul 69, dar la fel ca în prima parte, finalul de repriză a aparţinut danezilor.

Lerager a făcut 3-3, în minutul 83, iar patru minute patru târziu, puştiul Bardghji a adus cele trei puncte pentru Copenhaga.

Totuşi, partida putea fi total diferită, dacă sistemul VAR intervenea la primul gol. Pe internet, fanii lui United au început o adevărată tiradă la adresa arbitrajului. Pe imagini se vede cum un jucător de la Copenhaga era în faţa lui Onana în momentul în care Elyounoussi a marcat primul gol.

Suporterii englezi susţinut că jucătorul danezilor, aflat în ofsaid, i-a obturat lui Onana câmpul vizual.

Câteva dintre reacţiile fanilor englezi pe reţeaua de socializare X:

  • "O grămadă de goluri ne-au fost anulate din cauza asta, dar când o altă echipă înscrie nici măcar nu intervine VAR"
  • "Suntem furaţi în fiecare săptămână, e o corupţie evidentă"
  • "Dacă marca aşa United, golul era anulat"
  • "Trebuie să înscriem 5-6 goluri pentru a câştiga un meci"
  • "Nimic din acest sezon de Premier League şi UCL nu mi-a arătat că se vrea arbitraj corect la meciurile lui United! NIMIC!"

Video cu primul gol marcat de Copenhaga

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri