Ultima oră
NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren" NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren"
OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu
Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră
Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie
Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători
Lucas Vasquez şi-a stabilit viitorul Lucas Vasquez şi-a stabilit viitorul

VIDEO | Florin Pârvu o apropie pe Petrolul de play-off. ”Vom arăta din ce în ce mai bine”

Petrolul Ploiești Publicat de Daian Cutu pe 20 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/39486/21467360/2/fcu-1948-craiova-fotbal-club-sa-acs-petrolul-52-ploiesti-superliga-superbet-19-12-2023-2.jpg

Petrolul Ploieşti a învins pe teren propriu, scor 1-0, gruparea bucureşteană Dinamo, într-un meci contând pentru etapa a 22-a din Superligă.

Gazdele au marcat unicul gol al meciului în minutul 80, când Jair a şutat fără preluare de la marginea careului şi l-a învins pe Golubovic.

Florin Pârvu, antrenorul Petrolului s-a declarat mulţumit de rezultat însă speră că evoluţiile echipei sale să crească de la meci la meci.

”Victoria Petrolului e meritată. S-au creat câteva situaţii, nu vreau să comentez arbitrajul, Barbu a făcut un meci bun, dar au fost câteva situaţii în care au fost reclamaţii în careu.

Jucătorii ambelor echipe au făcut un meci bun. Am fost inspirat că nu l-am schimbat pe Jair, un jucător foarte bun al campionatului. Mă bucur că îl am la Petrolul. Îi expiră contractul, dar cred că se va rezolva asta, am înţeles că lucrurile au intrat pe un făgaş normal. Sergiu a revenit, mă bucur, a fost o perioadă dificilă după accidentare, recuperarea e completă.

Petrolul poate şi va arăta şi mai bine. Mai aşteptăm ceva transferuri, vom arăta din ce în ce mai bine.

Suntem pe locul 7, dar obiectivul nostru este intrarea în play-off”,
a declarat Pârvu, la flash-interviuri.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri