Ultima oră
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1
Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”

VIDEO | Freiburg - Bayern 2-2. Titlul se îndepărtează de bavarezi

Bundesliga Publicat de Daian Cutu pe 1 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38119/21510472/1/frei-bay.png

Bayern Munchen a terminat la egalitate în deplasare, scor 2-2, cu formaţia Freiburg, în etapa a 24-a din Bundesliga.

Gazdele au deschis scorul pe  prin Christian Gunter, care a marcat în minutul 12, cu un şut excelent, iar Mathys Tel a egalat în minutul 35 şi la pauză a fost egal, 1-1.

Minutul 75 a adus golul prin care Bayern a preluat conducerea, înscris de Jamal Musiala, însă Lucas Holer a egalat pentru gazde în minutul 87 şi Freiburg – Bayern Munchen s-a încheiat 2-2.

Bavarezii au 54 de puncte şi sunt  pe locul 2, la şapte puncte în spatele liderului Bayer Leverkusen, şi tot la 7 puncte în faţa ocupantei locului 3, VfB Stuttgart. Freiburg este pe locul 9, cu 30 de puncte.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Bundesliga

Ultimele articole Toate articolele