Ultima oră
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1
Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”

VIDEO | Gafă de proporţii în Ţările de Jos. Crainicul stadionului echipei Roda Kerkrade a anunţat eronat promovarea clubului în primul eşalon. Suporterii au invadat terenul

Fotbal Internațional Publicat de Daian Cutu pe 4 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21580758/1/roda.jpg

Crainicul stadionului echipei Roda JC Kerkrade (D2 olandeză) a făcut o gafă de proporţii vineri seara, el anunţând din greşeală că formaţia a promovat în primul eşalon. De bucurie, suporterii au invadat terenul.

Clubul, care evoluează în liga a doua olandeză, a crezut că s-a calificat în Eredivisie vineri seara, după ce a învins Cambuur, scor 2-0, profitând de rezultatul ocupantei locului trei, Groningen, care a fost învinsă cu 1-0 la Telstar. La finalul partidei, crainicul de la stadionul Roda JC Kerkrade a anunţat promovarea clubului în Eredivisie.

Fanii extaziaţi au invadat terenul şi au sărbătorit cu jucătorii pe teren. Problema a fost că Groningen a egalat în minutul 95. Crainicul, greşit informat din cauza conexiunii la internet a stadionului, a anunţat apoi în mod eronat că Groningen a fost învinsă cu 2-1.

Această remiză nu oficializează încă promovarea clubului în prima divizie. Deşi Roda are trei puncte în faţa lui Groningen în clasament, mai este o etapă de disputat, iar Roda se deplasează la Groningen. Totul va depinde de acest meci.

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri