Ultima oră
Ce lovitură se pregăteşte în Superligă! Un jucător de la "U" Cluj, dorit de Gigi Becali la FCSB Ce lovitură se pregăteşte în Superligă! Un jucător de la "U" Cluj, dorit de Gigi Becali la FCSB
Camila Giorgi, acuzată şi de furt Camila Giorgi, acuzată şi de furt
VIDEO | Dinamo - Csikszereda, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! „Câinii” , favoriţi la prima vedere VIDEO | Dinamo - Csikszereda, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! „Câinii” , favoriţi la prima vedere
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”

VIDEO | Gică Hagi şi-a criticat public jucătorii! ”Nu putem merge în această direcţie”

Farul Constanta Publicat de Daian Cutu pe 12 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/21490952/2/fcsb-farul-constanta-superliga-superbet-5-02-2024-3.jpg

Dinamo Bucureşti a trecut în deplasare, cu 2-0, de echipa campioană a României, Farul Constanţa, în ultimul meci al etapei a 25-a din Superliga.

Aşa cum era de aşteptat, Gică Hagi a criticat dur prestaţia elevilor săi, care nu au avut reacţie la jocul echipei ce se afla pe ultimul loc la începutul etapei.

”Nu avem mentalitate. Suntem departe de ce vreau să construiesc! Sunt multe de zi. Chiar dacă am fost răcit, am venit şi am stat cu ei. Le-am zis să fie serioşi, să rămână cu picioarele pe pământ. Le-am zis că nu suntem dumnezei, nu suntem atât de mari încât să jucăm ca astăzi.

Nici colectiv n-am jucat bine, cam greu pentru unii. Individual sunt multe, dar pe astea le vom evalua. Trebuie să vedem unde mergem şi ce trebuie să facem. O să încercăm să văd ce putem face. Nu putem merge în această direcţie.

Am analizat înainte, le-am zis că sunt periculoşi la fazele fixe, că sunt periculoşi. Dar ce a fost prima repriză la noi? Nimic! Nişte mingi trimise de nici nu înţelegeai unde ajung. Decarii, atacanţii la fel, mijlocaşii nimic. Trebuie să ai viteză, alt ritm de joc, de pasare. Am fost lenţi, previzibili. Le-am atras atenţia!

Nu putem noi să avem un spirit mai bun decât Dinamo! Nu cred!”
a răbufnit Hagi.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele