Ultima oră
Camila Giorgi, acuzată şi de furt Camila Giorgi, acuzată şi de furt
VIDEO | Dinamo - Csikszereda, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! „Câinii” , favoriţi la prima vedere VIDEO | Dinamo - Csikszereda, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! „Câinii” , favoriţi la prima vedere
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1

VIDEO | Giovanni Constantino o duce pe FCU Craiova la 3 puncte de play-off. ”Stil de joc cu mai multe pase”

FC U Craiova 1948 Publicat de Daian Cutu pe 2 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38986/21480986/2/farul-constanta-fc-u-craiova-superliga-superbet-26-01-2024-2.jpg

FCU Craiova a învins vineri seara, pe teren propriu, scor 2-1, formaţia bucureşteană Dinamo, într-un meci contând pentru etapa a 24-a din Superligă.

Succesul cu Dinamo o duce pe FCU Craiova la doar 3 puncte de play-off. Giovanni Constantino i-a remarcat pe Bauza şi Bahassa, însă s-a declarat deranjat de numeroasele ratări ale tânărului Vladislav Blănuţă.

”Bauza a dat un gol incredibil. Bahassa e jucătorul cu o calitate incredibilă. S-a descurcat foarte bine. Din octombrie jucăm un stil de joc cu mai multe pase.

Blănuţă nu are multă experienţă. Nu este posibil să nu marcheze. Trebuia să dea 1-2 goluri. Dacă avea experienţă, marca!”
a spus Constantino.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri