Ultima oră
Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat” Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat”
Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă" Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă"
Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Lobonţ, luat în colimator! ”Nu are nicio logică” Bogdan Lobonţ, luat în colimator! ”Nu are nicio logică”
Ce urcare în clasamentul WTA pentru Irina Begu! Ce urcare în clasamentul WTA pentru Irina Begu!
Minnesota Timberwolves a eliminat-o pe Denver Nuggets după un comeback senzaţional! Coincidenţă uluitoare Minnesota Timberwolves a eliminat-o pe Denver Nuggets după un comeback senzaţional! Coincidenţă uluitoare

VIDEO | Încă un transfer important în ultima zi de mercato! Aubameyang a aterizat la Barcelona şi este foarte aproape să semneze

Barcelona Publicat de Răzvan Cîrceag pe 31 ian 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38287/20583156/1/aubameyang.jpg

Barcelona continuă să se întărească în încercarea disperată de a redresa situaţia din La Liga. Pierre-Emerick Aubameyang a aterizat la Barcelona şi este foarte aproape să semneze. 

Potrivit presei din Spania, mutarea va fi oficializată mai mult ca sigur astăzi.

După mai multe serii de negocieri, se pare că Arsenal şi Barcelona au ajuns la un acord pentru împrumutul atacantului gabonez. Auba nu mai intra în planurile lui Mikel Arteta, din cauza mai multor conflicte interne. 

Momentan se lucrează pentru a şi putea înregistra oficial contractul lui Aubameyang. Este cunoscut public că există o problemă pentru catalani în ceea ce priveşte fair-play-ul financiar şi plafonul salarial din La Liga. 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Barcelona

Ultimele articole Toate articolele