Ultima oră
Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat” Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat”
Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă" Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă"
Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Lobonţ, luat în colimator! ”Nu are nicio logică” Bogdan Lobonţ, luat în colimator! ”Nu are nicio logică”
Ce urcare în clasamentul WTA pentru Irina Begu! Ce urcare în clasamentul WTA pentru Irina Begu!
Minnesota Timberwolves a eliminat-o pe Denver Nuggets după un comeback senzaţional! Coincidenţă uluitoare Minnesota Timberwolves a eliminat-o pe Denver Nuggets după un comeback senzaţional! Coincidenţă uluitoare

VIDEO | Lazio - Udinese 1-2. Etapa din Serie A se termină cu o surpriză

Serie A Publicat de Daian Cutu pe 11 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/21520979/1/udi-laz.jpg

Udinese a învins în deplasare, scor 2-1, formaţia Lazio Roma, într-un meci din etapa a 28-a a Serie A. Cele trei goluri au fost marcate între minutele 47 şi 51.

Romanii au lovit bara, prin Zaccagni, în minutul 4, apoi acelaşi jucător a trimis peste poarta oaspeţilor, în minutul 28. Udinese a fost periculoasă pe final de repriză, dar la cabine s-a intrat cu scor alb.

Imediat după pauză, Lucca a deschis scorul pentru Udinese, în minutul 47, dar gazdele au egalat în minutul 49, când Giannetti a deviat în propria poartă o centrare a lui Zaccagni.

Răspunsul oaspeţilor a venit după două minute, cu un gol semnat de Zarraga. Nehuen Perez, de la Udinese, a fost eliminat în minutul 90+4, dar situaţia de pe tabelă nu s-a schimbat, 2-1 pentru Udinese, care a urcat pe locul 13, cu 27 de puncte.

Lazio Roma ocupă poziţia a 9-a, cu 40 de puncte.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Serie A

Ultimele articole Toate articolele