Ultima oră
Ce lovitură se pregăteşte în Superligă! Un jucător de la "U" Cluj, dorit de Gigi Becali la FCSB Ce lovitură se pregăteşte în Superligă! Un jucător de la "U" Cluj, dorit de Gigi Becali la FCSB
Camila Giorgi, acuzată şi de furt Camila Giorgi, acuzată şi de furt
VIDEO | Dinamo - Csikszereda, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! „Câinii” , favoriţi la prima vedere VIDEO | Dinamo - Csikszereda, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! „Câinii” , favoriţi la prima vedere
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”

VIDEO | Leo Grozavu, atac frontal după eşecul cu FCSB. ”În niciun caz nu sunt intervenţii clare”

Poli Iași Publicat de Daian Cutu pe 19 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38236/21430685/2/leo-grozavu.jpg

FCSB a învins în deplasare, scor 3-1, formaţia Poli Iaşi, într-un meci al etapei a 21-a din Superligă.

Leo Grozavu consideră că FCSB a primit două lovituri de pedeapsă destul de uşoare.

”FCSB ne-a întâlnit în seara asta pe noi şi cred că în condiţii normale ar fi avut un joc foarte dificil. Cadourile pe care le-am făcut. Ar fi mult de discutat, dar mă abţin.

Nu sunt supărat pe cei care au abdicat. A trebuit să apelez la jucători tineri. Nu am riscat nimic. La fotbal nu se riscă. La fotbal trebuie să ai curaj. Prefer să joc cu un jucător care e tânăr decât cu unul care îmi spune că nu se poate antrena. Dacă dau de două ori cu călcâiul şi o dată printre picioare sunt acceptaţi. Fotbalul are nevoie de jucători luptători.

Eu nu am revăzut faza, eu nu cred că a fost simulare, a fost contact. Am văzut două 11 metri uşor acordate. Nu am revăzut reluările, dar credeţi-mă, sunt de 45 de ani în fotbal, în campionatul Angliei nu se dă penalty niciodată.

Coman forţează la prima lovitură penalty-ul. În niciun caz nu sunt intervenţii clare. La noi au fost situaţii clare în ultimele meciuri. Dar nu s-a dat nimic.  FCSB a fost azi echipa mai pragmatică. Ne-au exploatat greşelile pe care le-am făcut. Au marcat din cadourile noastre. Nu din situaţiile lor clare.

Am primit multe goluri de-a lungul acestui campionat şi nu poţi emite pretenţii. Şi azi am încercat câte ceva. Ispas e un jucător care poate trata bine fazele de unu contra unu. Din acest motiv am apelat la el”
, a concluzionat antrenorul moldovenilor.

FCSB este lider detaşat în Superligă, cu 44 de puncte, faţă de 33 ale rivalelor CFR Cluj şi Universitatea Craiova. Poli Iaşi este pe locul 14, cu 23 de puncte.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Poli Iași

Ultimele articole Toate articolele