Ultima oră
Camila Giorgi, acuzată şi de furt Camila Giorgi, acuzată şi de furt
VIDEO | Dinamo - Csikszereda, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! „Câinii” , favoriţi la prima vedere VIDEO | Dinamo - Csikszereda, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! „Câinii” , favoriţi la prima vedere
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1

VIDEO | Liverpool - Aston Villa 3-0! ”Cormoranii" au executat "leii"

Liverpool Publicat pe 3 sep 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38271/21301888/1/profimedia-0777816521.jpg

Liverpool - Aston Villa, meci contând pentru etapa a 4-a din Premier League, va fi transmis în direct de către Prima Sport 2, duminică, de la ora 16:00.

Partida poate fi urmărită şi online prin intermediul platformei www.primaplay.ro, locul unde se văd majoritatea duelurilor din campionatul Angliei, dar şi din restul campionatelor de top ale Europei (Serie A, La Liga, Bundesliga sau Ligue 1).

VIDEO | Liverpool - Aston Villa 3-0 (Szoboszlai 3, Cash autogol 22, Salah 55), în direct la Prima Sport 2

Min. 55: GOL LIVERPOOL! Salah îşi trece şi el numele pe lista marcatorilor

Min. 22: GOL LIVERPOOL! Cash înscrie în proprie poartă.

Min. 3: GOL LIVERPOOL! Szoboszlai deschide scorul cu o execuţie superbă din marginea careului!

--------------------

Cu două victorii şi un egal, ”cormoranii” au avut un start aproape perfect de sezon în Premier League: 1-1 în deplasare cu Chelsea, 3-1 acasă cu Bournemouth şi 2-1 pe terenul lui Newcastle.

Nici Aston Villa nu stă deloc rău după primele 3 jocuri, chiar dacă a pierdut în prima etapă umilitor, 5-1, acasă la Newcastle. Oaspeţii au câştigat ulterior pe teren propriu cu 4-0, cu Everton, şi cu 3-1, acasă la Burnley.

În ultimele 10 confruntări directe dintre cele două echipe, Liverpool s-a impus de 7 ori, Aston Villa de două ori şi chiar ultima partidă din Premier League între cele două grupări s-a terminat la egalitate (1-1).

Sursa foto: Profimedia

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liverpool

Ultimele articole Toate articolele