Ultima oră
Ce lovitură se pregăteşte în Superligă! Un jucător de la "U" Cluj, dorit de Gigi Becali la FCSB Ce lovitură se pregăteşte în Superligă! Un jucător de la "U" Cluj, dorit de Gigi Becali la FCSB
Camila Giorgi, acuzată şi de furt Camila Giorgi, acuzată şi de furt
VIDEO | Dinamo - Csikszereda, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! „Câinii” , favoriţi la prima vedere VIDEO | Dinamo - Csikszereda, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! „Câinii” , favoriţi la prima vedere
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”

VIDEO | Luis Diaz şi-a revăzut tatăl răpit timp de 12 zile

Liverpool Publicat pe 14 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38271/21385224/1/luis-diaz-tw-1.jpg

Luis Diaz, atacantul formaţiei Liverpool şi al Columbiei, a putut în sfârşit să-şi îmbrăţişeze tatăl, care a fost răpit timp de 12 zile de gherilă şi apoi eliberat după mai multe zile de "angoasă", marţi, înaintea unui meci internaţional.

Venit din Anglia, Luis Diaz a ajuns marţi la cantonamentul echipei naţionale a Columbiei, la Barranquilla, şi a căzut, plângând, în braţele tatălui său, potrivit imaginilor difuzate de Federaţia columbiană de fotbal (FCF).

Luis Manuel Diaz, în vârstă de 56 de ani, a fost eliberat joi dimineaţă într-o zonă muntoasă din nordul ţării de către Armata de Eliberare Naţională (ELN), ultima gherilă rămasă în ţară, care îl răpise la 28 octombrie împreună cu soţia sa, care a fost eliberată câteva ore mai târziu. Diaz, un antrenor de fotbal amator care şi-a dezvăluit fiul, purta un tricou negru pe care era scris "Gata cu răpirile".

Sâmbătă, poliţia columbiană a anunţat arestarea a patru persoane suspectate de implicare în răpirea care a pus în pericol procesul de pace început în urmă cu aproape un an între ELN şi guvern, precum şi armistiţiul bilateral de şase luni în vigoare din 3 august. Comandantul militar al ELN, Antonio Garcia, a recunoscut el însuşi că a fost comisă o "greşeală".

Luis Diaz, care va conduce atacul Columbiei împotriva Braziliei, joi, în etapa a 5-a a calificărilor sud-americane pentru Cupa Mondială din 2026, a ajuns la Liverpool în ianuarie 2022 de la clubul portughez Porto, într-un transfer de 60 de milioane de euro.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liverpool

Ultimele articole Toate articolele