Ultima oră
Doi jucători de la Olympique Marseille, victimele unei tentative de furt de maşină Doi jucători de la Olympique Marseille, victimele unei tentative de furt de maşină
Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele" Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele"
NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren" NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren"
OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu
Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră
Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie

VIDEO | Napoli - Juventus 2-1. Răbufnire de orgoliu a campioanei Italiei

Serie A Publicat de Daian Cutu pe 3 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/21512127/2/napoli.jpg

Napoli s-a impus duminică seara, pe teren propriu, scor 2-1, în faţa formaţiei Juventus Torino, în etapa a 27-a din Serie A.

La Napoli s-a jucat pe contre. Juventus a reuşit să îl anihileze pe Osimhen, de care a stat lipit Bremer, iar torinezii au trimis în bară, în minutul 34, prin Vlahovic, însă golul a fost marcat de gazde, prin Kvaratskhelia, în minutul 42. Juventus a alergat după egalare şi a avut ocazii în partea secundă, iar golul a venit în minutul 81, când a marcat Chiesa.
 
Bucuria oaspeţilor nu a durat mult, pentru că Osimhen a obţinut un penalti, dictat de arbitrul Maurizio Mariani după verificarea VAR. Osimhen a executat şi Szczesny a respins, iar dintre jucătorii care au ţâşnit spre balon Raspadori a ajuns primul şi a trimis în plasă, înscriind golul victoriei pentru campioana Italiei, în minutul 88.

Napoli reuşeşte pentru prima oară din septembrie 2023 să obţină două victorii consecutive în Serie A şi se află pe locul 7, cu 43 de puncte. Juventus Torino e pe locul 2, cu 57 de puncte.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Serie A

Ultimele articole Toate articolele