Ultima oră
Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători
Lucas Vasquez şi-a stabilit viitorul Lucas Vasquez şi-a stabilit viitorul
A venit nota de plată! Sancţiunile dictate de Jandarmerie la meciul dintre Rapid şi FCSB A venit nota de plată! Sancţiunile dictate de Jandarmerie la meciul dintre Rapid şi FCSB
Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat” Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat”
Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă" Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă"
Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV

VIDEO | ”Nu mai am treabă”. Ianis Stoica, reacţie surprinzătoare cu privire la FCSB

Hermannstadt Publicat de Daian Cutu pe 2 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38239/21511140/2/stoica.jpg

Hermannstadt a trecut clar pe teren propriu, 4-1, de Oţelul Galaţi, în etapa a 29-a din Superligă.

Ianis Stoica a fost omul meciului, reuşind ”dubla”. Recent venit de la FCSB, fotbalistul a declarat că nu mai are nicio treabă cu formaţia patronată de Gigi Becali.

De asemenea, Stoica a punctat că gestul de ”a bate obrazul” la prima sa reuşită nu a fost îndreptat către Universitatea Cluj, de care s-a despărţit în iarnă cu ceva tensiuni.

Vreau să încep prin a lăuda brigada de arbitri, un arbitraj excelent, este şi meritul lor că s-a practicat un fotbal frumos. Am început mai greu, dar important este finalul. Rămânem în luptă, depindem de alte rezultate, dar mergem la CFR să câştigăm.

(n.r. dacă a fost un gest cu trimitere la ”U” Cluj) Nu am nimic să le reproşez. Eu sunt aici lăsat liber, nu mai am treabă cu Steaua (n.r. FCSB)”, a spus Stoica.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Hermannstadt

Ultimele articole Toate articolele