Ultima oră
Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă" Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă"
Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Lobonţ, luat în colimator! ”Nu are nicio logică” Bogdan Lobonţ, luat în colimator! ”Nu are nicio logică”
Ce urcare în clasamentul WTA pentru Irina Begu! Ce urcare în clasamentul WTA pentru Irina Begu!
Minnesota Timberwolves a eliminat-o pe Denver Nuggets după un comeback senzaţional! Coincidenţă uluitoare Minnesota Timberwolves a eliminat-o pe Denver Nuggets după un comeback senzaţional! Coincidenţă uluitoare
Ce lovitură se pregăteşte în Superligă! Un jucător de la "U" Cluj, dorit de Gigi Becali la FCSB Ce lovitură se pregăteşte în Superligă! Un jucător de la "U" Cluj, dorit de Gigi Becali la FCSB

VIDEO | Petrolul - Rapid 0-0. A fost ”Primus Derby” mai mult în tribune! Ambele formaţii au avut câte un jucător eliminat

Superliga Publicat de Daian Cutu pe 15 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21420663/2/petrolul-ploiesti-rapid-bucuresti-superliga-superbet-15-12-2023.jpg

Petrolul Ploieşti a încheiat la egalitate pe teren propriu, 0-0, cu gruparea bucureşteană Rapid, în etapa a 20-a din Superligă. Giuleştenii au avut un jucător eliminat încă din minutul 6 al partidei.

Rapid a rămas repede în inferioritate numerică, în minutul 6, după ce Borza a fost eliminat pentru un fault dur la Diomande. Ploieştenii au avut şansă de gol în minutul 12, când Paul Iacob a deviat în careu şutul lui Grozav, iar în minutul 34 portarul oaspeţilor, Horaţiu Moldovan, a respins excelent lovitura liberă executată de Jair. În minutul 45+2 Doua a trimis balonul în plasă, dar reuşita a fost anulată, iar două minute mai târziu Braun a şutat în bară, ratând cea mai mare ocazie a rapidiştilor.

În partea secundă, Moldovan a blocat şutul lui Grozav, din minutul 60, pentru ca în minutul 82 gazdele să rămână, şi ele, în zece oameni. Paul Papp a primit al doilea cartonaş galben şi a fost eliminat de arbitrul Adrian Cojocaru. Jair a şutat bine în minutul 90+1, însă Horaţiu Moldovan a respins, iar Grozav a trimis pe lângă poartă.

Rapid bifează al cincilea meci consecutiv fără victorie şi cu 32 de puncte se află pe locul 3 în clasament. Petrolul este pe locul 8, cu 27 de puncte.

VIDEO | Petrolul - Rapid 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start:

  • Petrolul: Zima - Papp, Meijers, Huja - Doua, Diomande, Jair, Musi, Ţicu - G. Grozav, Omrani
  • Rapid: H. Moldovan - Braun, Săpunaru, P. Iacob, Borza - Al. Albu, I. Cristea, Oaidă - Cîrjan, B. Valle, Papeau

Minutul 90+10: Final de meci! Se termină 0-0.

Minutul 90+1: Jair prinde un şut în forţă de la 20 de metri, Moldovan respinge până la Grozav, care a reluat pe lângă cu exteriorul.

Minutul 82: Papp protestează pentru ca nu a primit fault la un duel cu Papeau şi vede al doilea cartonaş galben. Petrolul are un om în minus.

Minutul 60: Papeau preia lung, Grozav îi suflă mingea şi trage din unghi. Portarul Rapidului e din nou la post.

Minutul 53: Grozav trage în blocajul advers, mingea sare la Musi, care traige din 5 metri. Moldovan are o nouă paradă de excepţie.

Minutul 45+9: Pauză! Este 0-0.

Minutul 45+4: Braun apare în careu şi trage în bară de lândă trei adversari.

Minutul 45: Doua sare cu Moldovan şi înscrie. Golul este anulat pentru fault în atac.

Minutul 34: Jair bate o lovitură liberă de la 20 de metri, însă Moldovan salvează.

Minutul 12: Grozav trimite un şut plasat, dar Iacob respinge cu spatele şi salvează o fază foarte grea.

Minutul 6: Borza are o intrare foarte dură la Diomande şi vede direct cartonaş roşu!

Minutul 1: A început partida!

------------------------------------------------------

După 19 etape, Petrolul este pe locul opt în Superligă, cu 26 de puncte, în vreme ce Rapid se află pe locul patru, cu 31 de puncte.

Ploieştenii au suferit etapa trecută prima înfrângere după aproape trei luni, 3-1 la Constanţa cu Farul.

De cealaltă parte, Rapid nu se regăseşte şi a ajuns la cinci partide consecutive, în toate competiţiile, fără victorie.

Cu un succes, Petrolul ar urca pe loc de play-off şi s-ar apropia la doar două puncte de formaţia bucureşteană.

În tur, prahovenii s-au impus cu 2-0, graţie a două autogoluri semnate de Oaidă şi Borja Valle. De asemenea, Rapid are o singură victorie în 19 ani la Ploieştei! Ultimul succes a venit în 2011, scor 0-1.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele