Ultima oră
Lucas Vasquez şi-a stabilit viitorul Lucas Vasquez şi-a stabilit viitorul
A venit nota de plată! Sancţiunile dictate de Jandarmerie la meciul dintre Rapid şi FCSB A venit nota de plată! Sancţiunile dictate de Jandarmerie la meciul dintre Rapid şi FCSB
Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat” Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat”
Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă" Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă"
Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Lobonţ, luat în colimator! ”Nu are nicio logică” Bogdan Lobonţ, luat în colimator! ”Nu are nicio logică”

VIDEO | Pierdere uriaşă pentru Universitatea Craiova! Alex Mitriţă s-a accidentat la meciul de Cupă cu Oţelul

CS Universitatea Craiova Publicat de Daian Cutu pe 4 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/21548172/1/mitrita.png

Universitatea Craiova primeşte vizita Oţelului Galaţi, joi, de la ora 19:30, în ultimul meci din sferturile Cupei României. Partida va fi transmisă în direct pe Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

  • Toate golurile şi fazele importante din Cupa României pot fi urmărite în format LIVE VIDEO pe PrimaSport.ro

 

Oltenii au încasat o lovitură dură în prelungirile partidei. Alexandru Mitriţă nu a mai putut continua, după un duel cu un adversar ce nu părea grav.

Starul Craiovei a tras de el, dar măcinat de dureri, a trebut schimbat. În locul căpitanului formaţiei din Bănie a fost introdus Elvir Koljic.

Rămâne de văzut dacă Mitriţă va putea fi apt pentru meciul cu FCSB, care va avea loc duminică.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri