Ultima oră
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1
Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”

VIDEO | Unul din cei mai apreciaţi antrenori din Superliga a dat de înţeles că vrea să plece. ”Orice e posibil în fotbal”

FC Botoșani Publicat de Daian Cutu pe 12 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38237/21490749/2/liga-1.jpg

UTA Arad a remizat acasă cu FC Botoşani, 2-2, într-un meci din etapa a 25-a a Superligii. Gazdele eu egalat în inferioritate numerică, în minutul 90.

Deşi a revitalizat jocul lui FC Botoşani, Bogdan Andone, a declarat la finalul partidei că ia în considerare să demisioneze.

”E greu de accceptat ţinând cont de situaţiile pe care le-am avut. Ne-am bătut joc de ele, singuri cu portarul, apoi să iei gol în minutul 90, când ai 6 jucători de talie. Nu vreau să vorbesc, să fac greşeli, să văd cum vor continua lucrurile.

Orice e posibil în fotbal (n.r. despre demisie). Nu sunt suficiente (n.r. punctele acumulate în ultimele etape), avem nevoie de puncte, nu de un punct. Nu ne permitem să facem greşeli, pentru că altfel la sfârşit o să fim la matineu.

Toate meciurile sunt grele, toţi adversarii sunt puternici. Poţi sa câştigi cu orice adversar, poţi sa pierzi cu orice adversar.

Singurul lucru bun este că am luat un punct, dar în condiţiile jocului nici asta nu este o realizare.”
a spus Andone.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Botoșani

Ultimele articole Toate articolele