Ultima oră
Ce lovitură se pregăteşte în Superligă! Un jucător de la "U" Cluj, dorit de Gigi Becali la FCSB Ce lovitură se pregăteşte în Superligă! Un jucător de la "U" Cluj, dorit de Gigi Becali la FCSB
Camila Giorgi, acuzată şi de furt Camila Giorgi, acuzată şi de furt
VIDEO | Dinamo - Csikszereda, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! „Câinii” , favoriţi la prima vedere VIDEO | Dinamo - Csikszereda, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! „Câinii” , favoriţi la prima vedere
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”

VIDEO | West Ham - Tottenham 1-1. Rădu Drăguşin şi-a pierdut statutul de titular

Premier League Publicat de Daian Cutu pe 3 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/21545490/1/tot-west.jpg

Tottenham, fără Radu Drăguşin pe teren, a încheiat la egalitate marţi seara, în deplasare, scor 1-1, cu formaţia West Ham United, în etapa a 31-a din Premier League.

Brennan Johnson a deschis scorul pentru Tottenham, în minutul 5, din pasa lui Timo Werner. Gazdele au reuşit să egaleze în minutul 19, când a marcat Kurt Zouma, iar meciul s-a echilibrat. Tottenham a forţat victoria, dar nu a marcat şi meciul s-a încheiat la egalitate, scor 1-1.

Fundaşul român Radu Drăguşin a fost rezervă neutilizată la Tottenham, care ocupă locul 5, cu 57 de puncte. West Ham este pe 7, adunând 45 de puncte.

De asemenea, Newcastle a încheiat la egalitate marţi seara, pe teren propriu, cu gruparea Everton, scor 1-1, în etapa a 31-a din Premier League. Nottingham Forest s-a impus cu 3-1 în faţa lui Fulham.

Newcastle a deschis scorul în minutul 15 al meciului cu Everton, prin Alexander Isak, din pasa lui Harvey Barnes. Gazdele au mai marcat odată, în minutul 58, prin Dan Burn, dar golul a fost anulat de VAR din cauza unei poziţii de ofsaid. Oaspeţii au egalat dintr-un penalti, transformat de Dominic Calvert-Calvin, în minutul 88.  Newcastle şi Everton au încheiat la egalitate, 1-1, iar alb-negrii sunt pe locul 8 în clasament, cu 44 de puncte, în timp ce Everton se află pe locul 16, cu 26 de puncte.

 

Într-un alt meci, Nottingham Forest a învins cu 3-1, pe Fulham. Pădurarii au dominat partida şi au avut 3-0 la pauză. Golurile au fost înscrise de Hudson-Odoi (min. 9), Chris Wood (min. 19) şi Gibbs-White (min. 45+3). Fulham a replicat în startul reprizei secunde, când a marcat în minutul 49, prin Adarabioyo, dar Forest s-a impus cu 3-1 şi ocupă poziţia a 17-a în clasamentul din Premier League, cu 25 de puncte, iar Fulham este pe 13, cu 39 de puncte.

Bournemouth, fără portarul român Ionuţ Andrei Radu în lot, a câştigat la limită meciul de pe teren propriu cu Crystal Palace, scor 1-0. Unicul gol al meciului a fost înscris de Justin Kluivert, în minutul 79.

Burnley şi Wolverhampton au terminat la egalitate, scor 1-1, Jacob Bruun Larsen a deschis scorul în minutul 37, pentru Burnley, iar oaspeţii au egalat în minutul 45+3, când Rayan Ait-Nouri a înscris.

În ierarhia Premier League Wolverhampton este pe locul 10 (42 de puncte), Bournemouth ocupă locul 11 (41 de puncte), Crystal Palace are 30 de puncte şi ocupă locul 14, iar Burnley e penultima, a 19-a, cu 19 puncte.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Premier League

Ultimele articole Toate articolele