Ultima oră
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1
Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”

William de Amorim a cedat după meciul cu Rapid: „Îmi e greu să mai continui! Suntem în aceeaşi situaţie”

Academica Clinceni Publicat de Răzvan Cîrceag pe 5 mar 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38232/20626906/1/rapid-bucuresti-academica-clinceni-liga-1-casa-pariurilor-5-03-2022-2.jpg

Rapid a avut o evoluţie modestă la primul meci cu Adrian Mutu pe banca tehnică. Giuleştenii au câştigat la limită în faţa Academicii Clinceni, scor 1-0.

  • Confruntarea a fost transmisă în direct pe Look Sport şi platforma online PrimaPlay.ro.

Formaţia din Clinceni se confruntă în continuare cu probleme financiare, iar fotbaliştii sunt neplătiţi. De Amorim a cedat şi şi-a strigat nemulţumirea la finalul jocului. 

„Chiar dacă am pierdut, am făcut un meci bun, la ce condiţii avem. Eu n-am primit nimic, cred că sunt doar zvonuri. Suntem în aceeaşi situaţie. Sper să se rezolve, pentru că eu nu mai pot continua.

În România s-au schimbat multe de când am venit, e foarte delicat, nici nu prea înţeleg. Când am venit am zis că o să fie campionatul mai puternic, dar văd că merge din ce în ce mai rău. Eu doar joc, încerc să-mi fac treaba, dar dacă nu se schimbă situaţia îmi e greu să mai continui.

Eu cred că începem să arătăm bine, dar dacă nu se schimbă ceva săptămâna asta e greu să ne salvăm. Am şi eu familie, copii, pentru asta sunt şi eu aici, să îmi iau banii, să muncesc. Sunt promisiuni, dar se lungesc”, a declarat De Amorim. 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri