Ultima oră
Gigi Becali a anunţat primul transfer! "Mâine vine să semnăm" | VIDEO EXCLUSIV Gigi Becali a anunţat primul transfer! "Mâine vine să semnăm" | VIDEO EXCLUSIV
După Ovidiu Popescu, Gigi Becali a mai anunţat două plecări. ”Îmi fac echipă, o să am dubluri” | EXCLUSIV După Ovidiu Popescu, Gigi Becali a mai anunţat două plecări. ”Îmi fac echipă, o să am dubluri” | EXCLUSIV
”Eu am fost nevoit să fac asta pentru că am un contract de respectat”. Andrei Vlad, dezamăgit de statutul de rezervă ”Eu am fost nevoit să fac asta pentru că am un contract de respectat”. Andrei Vlad, dezamăgit de statutul de rezervă
Răzvan Lucescu a spus lucrurilor pe nume după ce a făcut istorie în Grecia şi a câştigat un nou titlu cu PAOK: ”Nimeni nu ne dădea vreo şansă!”

Răzvan Lucescu a spus lucrurilor pe nume după ce a făcut istorie în Grecia şi a câştigat un nou titlu cu PAOK: ”Nimeni nu ne dădea vreo şansă!”
“Arne Slot, la la la la la”. Jurgen Klopp a cântat pentru a-l face să se simtă binevenit pe succesorul său la Liverpool “Arne Slot, la la la la la”. Jurgen Klopp a cântat pentru a-l face să se simtă binevenit pe succesorul său la Liverpool
VIDEO | Rapid - FCSB 2-0. Titularii giuleştenilor trec de rezervele campioanei VIDEO | Rapid - FCSB 2-0. Titularii giuleştenilor trec de rezervele campioanei

Denis Drăguş schimbă echipa! "Cluburile s-au înţeles”

Stranieri Publicat de Daian Cutu pe 7 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/21583518/1/tw-gaziantep-fk-dragus.jpg

Denis Drăguş şi-a relansat cariera în Turcia. Fotbalistul împrumutat de Gaziantep de la Standard Liege face un sezon excepţional, motiv pentru care a revenit şi în circuitul echipei naţionale.

În ultimul timp s-a vehiculat că Drăguş va ajunge la Trabzonspor, iar acum se pare că speculaţiile au devenit certitudine!

Impresarul Florin Manea a dezvăluit că s-a ajuns la un acord între cluburi. Tot ce a mai rămas este să se termine sezonul, pentru ca internaţionalul român să se poată focusa pe transfer.

 

"Cluburile s-au înţeles. De asemenea, există un acord în ceea ce priveşte datele contractului lui Denis. Deocamdată, însă, el vrea să fie focusat sută la sută pe finalul campionatului şi să o ajute pe Gaziantep să evite retrogradarea.

M-a rugat să nici nu-i mai spun alte detalii momentan, până nu se termină sezonul", a declarat Manea, pentru cei dela sportpesurse.

Sursa mai sus citată scrie că turcii vor plăti 1.9 milioane de euro celor de la Standard Liege, iar Drăguş va încasa anual un salariu de 1.5 milioane de euro.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele