Ultima oră
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1
Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”

Halterofilul Oleksandr Pielieshenko, care a participat la JO de la Rio, a murit pe front în Ucraina

Sporturi Publicat pe 7 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38128/21582794/1/oleksandr.jpg

Halterofilul Oleksandr Pielieshenko, care a participat la Jocurile Olimpice de la Rio, a fost ucis pe front, a anunţat, luni, Federaţia ucraineană de haltere, citată de AFP.

Pielieshenko, în vârstă de 30 de ani, a fost dublu campion european în 2016 şi 2017. La Rio, în 2016, el a ocupat locul al patrulea la categoria 85 kg.

"Cu mare tristeţe vă informăm că inima marelui sportiv ucrainean Oleksandr Pielieshenko a încetat să mai bată", a precizat Federaţia într-un comunicat.

Victor Slobodianiuk, antrenorul echipei ucrainene de haltere, a scris pe Facebook că sportivul "a murit ca un erou apărând Ucraina".

Pielieshenko se alăturase forţelor armate ucrainene la începutul ofensivei ruse, în februarie 2022, potrivit Comitetului Olimpic Ucrainean.

mail-share icon Email
viewscnt

Sporturi

Ultimele articole Toate articolele