Ultima oră
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1
Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”

Jose Mourinho regretă că a refuzat să antreneze Portugalia. "Am făcut o greşeală"

Fotbal Internațional Publicat de Daian Cutu pe 8 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21584829/1/profimedia-0806990749.jpg

Jose Mourinho a rămas fără echipă de la începutul anului, după ce a fost demis de la AS Roma.

Într-un interviu acordat canalului coreean de YouTube al EA Sports, antrenorul portughez şi-a exprimat regretul că a refuzat naţionala Portugaliei, relatează RMC Sport.

"Am avut deja două oportunităţi de a antrena Portugalia. Dar nu a fost momentul potrivit pentru mine. Ultima dată, am fost emoţionat că nu am acceptat, pentru că am decis să rămân la Roma. Cred că am făcut o greşeală", a declarat fostul antrenor al echipei Chelsea.

Cu toate acestea, Jose Mourinho nu şi-a pierdut speranţa de a antrena într-o zi echipa naţională: "Cred că într-o zi va veni a treia oportunitate, iar când se va întâmpla, voi accepta". 

Chiar dacă Mourinho a recunoscut că regretă decizia de a rămâne la Roma în loc să semneze pentru naţionala ţării sale, el are totuşi amintiri plăcute. "Cea mai dificilă performanţă? Cele două finale europene cu Roma", a explicat Jose Mourinho.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri