Ultima oră
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1
Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”

Lovitură în perioada de mercato! Arkadiusz Milik a fost transferat pentru 6,3 milioane de euro

Juventus Publicat pe 22 iun 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38290/21234473/1/milik.jpg

Atacantul polonez Arkadiusz Milik a fost transferat definitiv de la Olympique Marseille la Juventus Torino.

Jucătorul de 29 de ani a fost împrumutat în sezonul trecut la Juventus, iar italienii au dorit transferul definitiv al acestuia şi vor plăti 6,3 milioane de euro clubului francez.

Milik a semnat până în 2026 cu Juventus, unde a marcat 9 goluri în sezonul trecut, în 39 de apariţii oficiale în care a furnizat şi o pasă de gol.

8 milioane de euro este cota de piaţă, conform site-ului de specialitate Transfermarkt, a internaţionalului polonez cu 17 goluri în 69 de selecţii, în prima reprezentativă a ţării sale. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Juventus

Ultimele articole Toate articolele