Ultima oră
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1
Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”

Real Madrid a făcut anunţul despre jucătorul operat: ”Va începe programul de recuperare!”

Real Madrid Publicat pe 20 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38288/21529998/2/419265476-928582775299359-5184532491731482465-n.jpg

Clubul Real Madrid a anunţat, miercuri, că Thibaut Courtois a fost operat cu succes la genunchi, după ruptura de menisc suferită la un antrenament.

”Va începe programul de recuperare!”

”Jucătorul nostru Thibaut Courtois a fost operat astăzi cu succes pentru o ruptură la meniscul intern al genunchiului drept, sub supravegherea serviciilor medicale de la Real Madrid. Courtois îşi va începe programul de recuperare în următoarele zile”, a precizat Real Madrid pe site-ul oficial.

Internaţionalul belgian a părăsit antrenamentul de marţi în lacrimi, iar analizele au scos la iveală o ruptură de menisc intern la genunchiul drept.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Real Madrid

Ultimele articole Toate articolele