Ultima oră
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1
Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”

Universitatea Craiova îşi asigură serviciile unui mijlocaş. Mihai Rotaru a făcut anunţul. ”Va mai sta cel puţin un an de zile”

CS Universitatea Craiova Publicat de Daian Cutu pe 1 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/21577778/1/rps5470a-1.jpg

Mijlocaşul Alexandru Creţu (32 de ani) va rămâne la Universitatea Craiova. Patronul Mihai Rotaru e mulţumit de prestaţiile sale şi a decis să îi prelungească contractul.

Creţu este om de bază în angrenajul formaţiei lui Costel Gâlcă, unde a bifat 6 goluri şi 40 de apariţii stagionale.

Nu îi expiră contractul lui Creţu. El are încă o opţiune pentru un an de zile şi, în plus, noi am avut o discuţie să îi prelungim contractul pe o perioadă mai lungă, 2 sau 3 ani de zile. El va mai sta cel puţin un an de zile la Craiova. Dar cred vor fi 2-3 ani.

Mateiu a semnat acum 2 ani un nou contract, când era în cantonament cu noi. Ei (n.r. Mateiu şi Silva) au întotdeauna poarta deschisă la Universitatea Craiova”, a spus Mihai Rotaru, la Fanatik.

Decisiv în victoria cu Rapid

Universitatea Craiova a învins în deplasare, scor 2-1, gruparea Rapid Bucureşti, în ultimul meci al etapei a şaptea din play-off-ul Superligii.

Oltenii s-au impus graţiei golului înscris de Creţu, în prelungiri.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri