Ultima oră
CE de Canotaj pentru juniori: Sportivii români au obţinut şapte medalii de aur
CE de Canotaj pentru juniori: Sportivii români au obţinut şapte medalii de aur
Vânzarea la licitaţie a Balonului de Aur al lui Diego Maradona a fost amânată
Vânzarea la licitaţie a Balonului de Aur al lui Diego Maradona a fost amânată
Simone Tempestini, victorie şi în Raliul Maramureşului 
Simone Tempestini, victorie şi în Raliul Maramureşului
OFICIAL | Mihai Butean a semnat şi va evolua în Europa League! "Clubul nostru îl urmărea de multă vreme" OFICIAL | Mihai Butean a semnat şi va evolua în Europa League! "Clubul nostru îl urmărea de multă vreme"
NEWS ALERT | România rămâne fără selecţioner după EURO?! ”Sunt pe deplin pregătit pentru acest tip de provocare” NEWS ALERT | România rămâne fără selecţioner după EURO?! ”Sunt pe deplin pregătit pentru acest tip de provocare”
Nu se poate aşa ceva! Câte puncte a câştigat Potapova împotriva lui Swiatek la Roland Garros Nu se poate aşa ceva! Câte puncte a câştigat Potapova împotriva lui Swiatek la Roland Garros

Aspectul care a făcut diferenţa pentru Corvinul Hunedoara. „Aşa au bătut CFR Cluj şi au câştigat Cupa României”

Cupa României Publicat pe 17 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38111/21595097/1/corvinul-hunedoara-otelul-galati-finala-cupei-romaniei-betano-15-05-2024-1.jpg

Corvinul Hunedoara a câştigat miercuri seara, la Sibiu, Cupa României, învingând la lovituri de departajare, scor 3-2, formaţia Oţelul Galaţi. După 90 de minute scorul a fost egal, 2-2, iar în cele două reprize de prelungiri nu s-a mai marcat.

Formaţia hunedoreană a reuşit un parcurs senzaţional în Cupa României şi în urma acestui triumf din finala cu Oţelul ar urma să joace în turul 1 preliminar al Europa League, în cazul în care UEFA le dă acceptul.

Dănuţ Lupu a lăudat performanţa reuşită de echipa din Liga 2 şi a subliniat faptul că hunedorenii au în echipă doar jucători români. Fostul jucător consideră că ăsta a fost un mare avantaj al Corvinului.

„Dacă stăm puţin şi ne gândim, pe majoritatea echipelor fruntaşe nu prea i-a interesat Cupa României în ultimii ani. Nu înţeleg de ce, până la urmă poţi să joci cel mai uşor în Europa. Uite că echipele româneşti nu prea sunt interesate.

Eu nu înţeleg asta, nu poţi să promovezi, dar poţi să joci în cupele europene.. Să baţi CFR Cluj, la scorul ăla, Sepsi, Voluntari.. Fiindcă, ne-a demonstrat un antrenor, care toată lumea spune că e foarte bun şi care are mult în faţă să antreneze, a reuşit cu o echipă doar de români.

Trebuie să înţeleagă toată lumea că se poate şi doar cu români, să baţi CFR-ul despre care toată lumea spune că e o echipă foarte bună, că are mulţi străini. Totuşi, i-au bătut nişte români cu 4-0.

Se poate. Trebuie să vrei, dar eu am spus mereu că antrenorii români fug de jucătorii tineri. E mult de muncă cu ei, dar beneficiile sunt mai mari decât un jucător străin“, a spus Dănuţ Lupu, pentru Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Cupa României

Ultimele articole Toate articolele