Ultima oră
MM Stoica a spus lucrurilor pe nume după eşecul cu Universitatea Craiova: ”Nu s-a pus problema. Am dominat partida!”

MM Stoica a spus lucrurilor pe nume după eşecul cu Universitatea Craiova: ”Nu s-a pus problema. Am dominat partida!”
VIDEO | PSG - Borussia Dortmund 0-1! Francezii au avut ratări imense! Nemţii au reuşit miracolul şi sunt prima echipă care ajunge în finala Champions League VIDEO | PSG - Borussia Dortmund 0-1! Francezii au avut ratări imense! Nemţii au reuşit miracolul şi sunt prima echipă care ajunge în finala Champions League
Olimpiada de la Paris din acest an se pregăteşte să facă faţă unei provocări fără precedent în materie de securitate cibernetică Olimpiada de la Paris din acest an se pregăteşte să facă faţă unei provocări fără precedent în materie de securitate cibernetică
”Sper ca Gloria să devină Steluţa 2”. Primarul din Buzău, savuros, după revenirea în Superliga ”Sper ca Gloria să devină Steluţa 2”. Primarul din Buzău, savuros, după revenirea în Superliga
Barcelona are patru jucători pe care îi consideră netransferabili Barcelona are patru jucători pe care îi consideră netransferabili
Impresionează în Superliga, dar nu i se dau şanse să fie la EURO. ”A fost contestat vehement din interior” Impresionează în Superliga, dar nu i se dau şanse să fie la EURO. ”A fost contestat vehement din interior”

Andreias Calcan şi-a găsit echipă, după despărţirea tensionată de Universitatea Cluj

Alte campionate externe Publicat de Daian Cutu pe 14 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38210/21492804/1/calcan-fc-arges.jpg

Andreias Calcan nu mai intră în planurile lui Ioan Ovidiu Sabău la Universitatea Cluj, iar ardelenii au decis să renunţe la mijlocaşul ofensiv.

Calcan nu acceptă aşa uşor faptul că a fost pus pe liber. Jurnaliştii de la Fanatik scriu că acesta solicită în instanţă suma de 35.000 de euro (n.r. salariul său lunar la Universitatea Cluj era de 7.000 de euro).

George Murar, agent FIFA, a anuţat că fotbalistul va juca în Bulgaria, urmând să semneze cu cei de la Cherno More Varna.

 

”Este un moment important în cariera lui Andreias şi mă bucur că i-am fost alături şi că l-am reprezentant şi asistat în acest transfer. Am ajuns împreună cu Andreias încă de sâmbată la Varna, iar acesta a fost foarte bine primit de către antrenor, personalul clubului, precum şi de către noii coechipieri.

Mă bucură faptul că Andreias a reuşit să se integreze foarte repede în cadrul echipei şi a făcut o impresie foarte bună la antrenamentele la care a luat deja parte de când a ajuns la Varna. Sunt şanse foarte mari de a câştiga titlul de campioană în acest an şi de a întrupe seria de 12 titluri consecutive ale celor de la Ludogorets Razgrad”, a spus George Murar, pentru ProSport.

CV-ul lui Adreias Calcan

Născut la Slatina, Calcan a debutat în prima ligă din România la ”U” pe parcursul sezonului 2013/2014. Calcan a fost apoi împrumutat în liga secundă la CSM Râmnicu Vâlcea pentru câteva luni şi s-a întors în alb-negru pentru a fi parte din lotul care a ajuns în finala Cupei României din 2015. Pentru ”U” a jucat în 47 de partide, marcând un gol într-un meci din liga secundă cu Chindia Târgovişte din sezonul 2015/2016. În vara anului 2016, Calcan ajungea la Willem II Tilburg în prima ligă din Olanda, prinzând minute în Eredivisie. În Olanda a mai jucat pentru Almere City FC şi FC Dordrecht, formaţie de ligă secundă.

Întoarcerea în ţară l-a găsit la Viitorul Constanţa, formaţia lui Gheorghe Hagi fiind cea la care a petrecut una dintre cele mai eficiente perioade din carieră. Astfel, în 9 partide de prim eşalon în sezonul 2018/2019, Calcan a marcat de 4 ori. Cupa României avea să fie primul trofeu pe care l-a câştigat la seniori, alături de Viitorul în acel sezon menţionat, pentru ca mai apoi să pună mâna pe Supecupă în sezonul 2019/2020. În total pentru constănţeni a jucat în 25 de partide, marcând cinci goluri.

Perioada petrecută la Viitorul l-a ajutat să prindă un nou contract în străinătate, de data aceasta în Ungaria, la Ujpest, un club de tradiţie din ţara vecină. În perioada petrecută la clubul din Budapesta a bifat 11 meciuri oficiale. Calcan ajuns la Politehnica Iaşi în septembrie 2020. A jucat în 24 de meciuri pentru echipa din Moldova, marcând cinci goluri şi oferind trei pase decisive. A revenit în Ungaria la Mezőkövesd în următorul sezon, evoluând în 22 de partide pentru echipa maghiară.

S-a întors apoi în România la FC Argeş, pentru piteşteni adunând 3 goluri şi 4 pase de gol în 35 de meciuri în Superligă.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri