Ultima oră
Fotbalul din Malaysia, în alertă după atacurile deosebit de grave asupra jucătorilor Fotbalul din Malaysia, în alertă după atacurile deosebit de grave asupra jucătorilor
Mihai Rotaru, declaraţie de senzaţie despre Dan Petrescu: „Să ne dea şi nouă lapte” Mihai Rotaru, declaraţie de senzaţie despre Dan Petrescu: „Să ne dea şi nouă lapte”
Luis Enrique, după eliminarea din semifinalele UEFA Champions League: „Fotbalul este uneori nedrept” Luis Enrique, după eliminarea din semifinalele UEFA Champions League: „Fotbalul este uneori nedrept”
Pleacă Mitriţă de la Universitatea Craiova? Mihai Rotaru a făcut anunţul: „Există o ofertă bună” Pleacă Mitriţă de la Universitatea Craiova? Mihai Rotaru a făcut anunţul: „Există o ofertă bună”
Torţa olimpică, întâmpinată miercuri la Marsilia cu fast şi în condiţii stricte de securitate Torţa olimpică, întâmpinată miercuri la Marsilia cu fast şi în condiţii stricte de securitate
Nu e Mircea Lucescu! Dan Şucu pregăteşte bomba momentului pe banca Rapidului! Antrenorul legendar care ar putea ajunge în Giuleşti Nu e Mircea Lucescu! Dan Şucu pregăteşte bomba momentului pe banca Rapidului! Antrenorul legendar care ar putea ajunge în Giuleşti

Antrenorul de la Clinceni, nemilos cu elevii săi. ”Nu folosesc un cuvânt frumos pentru noi”

Academica Clinceni Publicat de Daian Cutu pe 6 mai 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38232/20697699/1/gaz-metan-medias-academica-clinceni-liga-1-play-out-casa-pariurilor-06-05-2022.jpg

Gaz Metan Mediaş – Academica Clinceni a fost o partida fără miză pentru ambele echipe. Cele două formaţii au oferit un spectacol frumos cu 7 goluri, ardelenii fiind învingători, cu 4-3.

John Ene, antrenorul celor de la Clinceni şi-a criticat public jucătorii, pe care i-a numit ”figuranţi”, însă a ţinut să puncteze că se bucură pentru omologul său de la Mediaş.

"Mă bucur şi pentru Flavius Boroncoi, că ştie să întreţină o asemena echipă. Nu folosesc un cuvânt frumos pentru noi, figuranţi! În afară de un jucător, Tsvetkov, care, de când a venit aici a jucat.

Ceilalţi: e un cuvânt frumos, totuşi, pentru ei: figuranţi!"
, a răbufnit Ene, la finalul partidei.

mail-share icon Email
viewscnt