Ultima oră
Volei masculin: Antrenorul Sergiu Stancu, încă un an la CSM Arcada Galaţi Volei masculin: Antrenorul Sergiu Stancu, încă un an la CSM Arcada Galaţi
Revenire de senzaţie la FCSB! Gigi Becali a făcut anunţul: „Sunt şanse mari. 90%” Revenire de senzaţie la FCSB! Gigi Becali a făcut anunţul: „Sunt şanse mari. 90%”
Gigi Becali îi aşteaptă pe şeici pentru a semna cu Florinel Coman: „Trebuie să vină” Gigi Becali îi aşteaptă pe şeici pentru a semna cu Florinel Coman: „Trebuie să vină”
Fostul jucător de la FCSB îi ia apărarea lui Lobonţ: „Mulţi din România nu au ajuns cu televizorul pe unde a jucat el” Fostul jucător de la FCSB îi ia apărarea lui Lobonţ: „Mulţi din România nu au ajuns cu televizorul pe unde a jucat el”
Carlo Ancelotti le răspunde celor de la Bayern: „Putem să ne plângem şi noi” Carlo Ancelotti le răspunde celor de la Bayern: „Putem să ne plângem şi noi”
Manuel Neuer, ironizat de MM Stoica după gafa din partida cu Real Madrid: „Du-te la schi” Manuel Neuer, ironizat de MM Stoica după gafa din partida cu Real Madrid: „Du-te la schi”

Aprobat! Schimbare majoră la CSA Steaua

Liga II Publicat de Tudor Moisa pe 25 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/21570913/1/csa-steaua.jpg

CSA Steaua îşi va schimba denumirea! Demersul fanilor a avut succes, iar clubul se va numi "Steaua Bucureşti".

Formaţia din liga secundă este înscrisă la FRF cu denumirea de "CSA Steaua", lucru ce nu le convine fanilor echipei. 

În urmă cu ceva timp, AS47 a trimis o cerere către conducerea echipei în care punctau că, din sezonul viitor, clubul de fotbal să fie înscris sub numele de "Steaua Bucureşti".

Conform iamsport, demersul a avut succes, iar conducerea a aprobat modificarea. În perioada imediat următoare, formaţia din Ghencea va face o solicitare şi către Federaţia Română de Fotbal.

În mod normal, această cerere va fi aprobată şi de FRF, astfel că "CSA Steaua" va deveni "Steaua Bucureşti", începând cu sezonul viitor.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele