Ultima oră
Rapid a emis un comunicat după atacurile la adresa lui Bogdan Lobonţ: „Suntem neplăcut surprinşi” Rapid a emis un comunicat după atacurile la adresa lui Bogdan Lobonţ: „Suntem neplăcut surprinşi”
Fotbalul din Malaysia, în alertă după atacurile deosebit de grave asupra jucătorilor Fotbalul din Malaysia, în alertă după atacurile deosebit de grave asupra jucătorilor
Mihai Rotaru, declaraţie de senzaţie despre Dan Petrescu: „Să ne dea şi nouă lapte” Mihai Rotaru, declaraţie de senzaţie despre Dan Petrescu: „Să ne dea şi nouă lapte”
Luis Enrique, după eliminarea din semifinalele UEFA Champions League: „Fotbalul este uneori nedrept” Luis Enrique, după eliminarea din semifinalele UEFA Champions League: „Fotbalul este uneori nedrept”
Pleacă Mitriţă de la Universitatea Craiova? Mihai Rotaru a făcut anunţul: „Există o ofertă bună” Pleacă Mitriţă de la Universitatea Craiova? Mihai Rotaru a făcut anunţul: „Există o ofertă bună”
Torţa olimpică, întâmpinată miercuri la Marsilia cu fast şi în condiţii stricte de securitate Torţa olimpică, întâmpinată miercuri la Marsilia cu fast şi în condiţii stricte de securitate

BREAKING NEWS ǀ Marco Dulca prinde transferul carierei! Fostul jucător de la FCSB se va bate la titlu

Fotbal Internațional Publicat pe 13 sep 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21314548/1/farul-constanta-fcsb-superliga-superbet-31-08-2022.jpg

Mijlocaşul defensiv Marco Dulca primeşte o şansă importantă de a-şi relansa cariera în afara graniţelor României.

Rămas liber de contract din iulie după despărţirea de Chindia Târgovişte, grupare retrogradată în Liga a 2-a, închizătorul în vârstă de 24 de ani urmează să semneze un angajament cu NK Celje, lidera la zi din prima ligă slovenă, informează Planet Negomet.

Detaliile înţelegerii lui Marco Dulca

Gazeta Sporturilor notează că Marco Dulca se află deja în Slovenia, iar în cursul zilei de joi va efectua vizita medicală. Ulterior, Dulca va semna contractul cu NK Celje şi va fi prezentat oficial.

Inţelegerea dintre fostul internaţional român de tineret şi Celje va fi valabilă pentru următorii doi ani, cu opţiune de prelungire pe încă un an dacă prestaţiile lui Dulca se vor ridica la înalţimea aşteptărilor conducerii clubului.

  • NK Celje a cucerit două trofee în fotbalul sloven: un campionat, în sezonul 2019-2020, şi Cupa Sloveniei, în stagiunea 2004-2005. 

Marco Dulca a fost crescut de Universitatea Cluj şi a jucat în cariera sa pentru echipa ”satelit” a celor de la Swansea, Viitorul Constanţa, Chindia Târgovişte şi FCSB.

750.000 de euro este cota de piaţă a lui Marco Dulca, conform site-ului de specialitate Transfermarkt. Mijlocaşul Egor Prutsev (20 de ani) este cotat de aceeaşi sursă la 600.000 de euro. Prutsev este cel mai valoros jucător din lotul pregătit de către Albert Riera (41 de ani), secundul antrenorilor Domenec Torrent şi Fatih Terim la Galatasaray.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri