Ultima oră
Rapid a emis un comunicat după atacurile la adresa lui Bogdan Lobonţ: „Suntem neplăcut surprinşi” Rapid a emis un comunicat după atacurile la adresa lui Bogdan Lobonţ: „Suntem neplăcut surprinşi”
Fotbalul din Malaysia, în alertă după atacurile deosebit de grave asupra jucătorilor Fotbalul din Malaysia, în alertă după atacurile deosebit de grave asupra jucătorilor
Mihai Rotaru, declaraţie de senzaţie despre Dan Petrescu: „Să ne dea şi nouă lapte” Mihai Rotaru, declaraţie de senzaţie despre Dan Petrescu: „Să ne dea şi nouă lapte”
Luis Enrique, după eliminarea din semifinalele UEFA Champions League: „Fotbalul este uneori nedrept” Luis Enrique, după eliminarea din semifinalele UEFA Champions League: „Fotbalul este uneori nedrept”
Pleacă Mitriţă de la Universitatea Craiova? Mihai Rotaru a făcut anunţul: „Există o ofertă bună” Pleacă Mitriţă de la Universitatea Craiova? Mihai Rotaru a făcut anunţul: „Există o ofertă bună”
Torţa olimpică, întâmpinată miercuri la Marsilia cu fast şi în condiţii stricte de securitate Torţa olimpică, întâmpinată miercuri la Marsilia cu fast şi în condiţii stricte de securitate

Concluzia lui Duşan Uhrin Jr. după victoria chinuită cu Gaz Metan: ”Am ratat multe ocazii!”

Dinamo Publicat pe 22 apr 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20683239/1/uhrin-4.jpg

Tehnicianul echipei Dinamo, Duşan Uhrin Jr., a declarat vineri seară, după meciul cu Gaz Metan Mediaş, scor 1-0, că formaţia sa trebuie să muncească mai mult.

“Am ratat multe ocazii. Trebuie să muncim. Am simţit că va fi dificil cu Mediaş. Ei muncesc, sunt tineri, au ambiţie. Trebuie să mai muncim. Sunt motivat pentru că am venit la Dinamo, dacă nu eram, nu veneam.”, a spus Uhrin, la finalul meciului.

De cealaltă parte, Flavius Boroncoi, antrenorul Gazului, a declarat că unii dintre jucătorii echipei medieşene vor rămâne în Liga 1, existând interes pentru ei. “Speram să marcăm, să-i aducem un pic în degringoladă pe Dinamo. Dar asta este, diferenţa se vede, să fim realişti. Sunt anumite persoane care se interesează de anumiţi jucători şi eu zic că o să facă pasul, unii dintre ei o să rămână în Liga 1. Eu deja m-am împăcat cu gândul. Mi-e greu, mă doare sufletul, dar asta e”, a spus Boroncoi referitor la soarta echipei Gaz Metan.

Formaţia Dinamo a învins, vineri seară, în deplasare, cu scorul de 1-0 (1-0), echipa Gaz Metan Mediaş, într-un meci din etapa a şasea a play-out-ului Ligii 1 Casa Pariurilor. Golul a fost marcat de Carp, în minutul 41.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele