Ultima oră
Încep negocierile pentru Valentin Mihăilă! Giovanni Becali a dezvăluit detaliile despre noul contract Încep negocierile pentru Valentin Mihăilă! Giovanni Becali a dezvăluit detaliile despre noul contract
Gauff consideră Jocurile Olimpice de la Paris la acelaşi nivel cu turneele de Grand Slam Gauff consideră Jocurile Olimpice de la Paris la acelaşi nivel cu turneele de Grand Slam
Rapid a emis un comunicat după atacurile la adresa lui Bogdan Lobonţ: „Suntem neplăcut surprinşi” Rapid a emis un comunicat după atacurile la adresa lui Bogdan Lobonţ: „Suntem neplăcut surprinşi”
Fotbalul din Malaysia, în alertă după atacurile deosebit de grave asupra jucătorilor Fotbalul din Malaysia, în alertă după atacurile deosebit de grave asupra jucătorilor
Mihai Rotaru, declaraţie de senzaţie despre Dan Petrescu: „Să ne dea şi nouă lapte” Mihai Rotaru, declaraţie de senzaţie despre Dan Petrescu: „Să ne dea şi nouă lapte”
Luis Enrique, după eliminarea din semifinalele UEFA Champions League: „Fotbalul este uneori nedrept” Luis Enrique, după eliminarea din semifinalele UEFA Champions League: „Fotbalul este uneori nedrept”

”De când am ajuns aici, situaţia a fost foarte grea”. Zeljko Kopic o scapă pe Dinamo de retrogradarea directă

Dinamo Publicat de Daian Cutu pe 14 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/21558802/1/dinamo-bucuresti-poli-iasi-superliga-superbet-play-out-14-04-2024-3.jpg

Dinamo Bucureşti a învins pe teren propriu, scor 1-0, formaţia Poli Iaşi, în etapa a patra din play-out.

În prima repriză, după o intrare dură, Luca Mihai (Poli Iaşi) a fost transportat cu ambulanţa la spital, după ce i s-a aplicat, pe teren, un guler cervical.

Zeljko Kopic este foarte fericit de victoria obţinută de elevii săi în minutul 90+3. Datorită succesului de dumunică, ”câinii” au scăpat de locurile direct retrogradabile.

”Am avut multe ocazii să înscriem mult mai rapid, dar e bine că am obţinut toate cele trei puncte. Am încercat cu mulţi jucători şi Ahmed a marcat un gol important. Ahmed este unul dintre jucătorii care nu au jucat foarte multe bine, dar are calitate. I-am spus unde să joace, dar totul se datorează calităţii sale.

De când am ajuns aici, situaţia a fost foarte grea. Partea mentală a fost mereu complicată, trebuie să construim relaţii şi în această săptămână am încercat acest lucru. Dacă nu ai energie bună, nu poţi lega o relaţie”,
a spus Kopic, după meci.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele