Ultima oră
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1
Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”

Dinamo Zagreb produce surpriza în play-off-ul Conference League

Conference League Publicat de Daian Cutu pe 22 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/39126/21501594/1/din-bet.jpg

Echipa croată Dinamo Zagreb a încheiat la egalitate pe teren propriu, scor 1-1, cu echipa spaniolă Betis Sevilla, în manşa secundă a play-off-ului din Conference League.

Dinamo Zagreb a trimis în bară, în minutul 22, prin Petkovic, iar croaţii au fost, în general, mai periculoşi în faşa porţii spaniole. Însă scorul l-au deschis oaspeţii, prin Cedric Bakambu, în minutul 38.

Gazdele au reuşit să egaleze în minutul 59, prin japonezul Takuro Kaneko. Betis a cerut penalti în minutul 77, la faultul lui Hoxha asupra lui Bellerin, dar arbitrajul video a refuzat să acorde penalti, iar Dinamo Zagreb s-a calificat în optimi după 1-1 acasă şi 2-1 scor cumulat.

Ludogoreţ a pierdut pe teren propriu, 0-1 cu Servette Geneva şi elveţienii s-au calificat pentru optimi cu 1-0 la general.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri