Ultima oră
Gigi Becali îşi poate lua gândul de la Louis Munteanu! Anunţul impresarului: „Ia în calcul” Gigi Becali îşi poate lua gândul de la Louis Munteanu! Anunţul impresarului: „Ia în calcul”
Încep negocierile pentru Valentin Mihăilă! Giovanni Becali a dezvăluit detaliile despre noul contract Încep negocierile pentru Valentin Mihăilă! Giovanni Becali a dezvăluit detaliile despre noul contract
Gauff consideră Jocurile Olimpice de la Paris la acelaşi nivel cu turneele de Grand Slam Gauff consideră Jocurile Olimpice de la Paris la acelaşi nivel cu turneele de Grand Slam
Rapid a emis un comunicat după atacurile la adresa lui Bogdan Lobonţ: „Suntem neplăcut surprinşi” Rapid a emis un comunicat după atacurile la adresa lui Bogdan Lobonţ: „Suntem neplăcut surprinşi”
Fotbalul din Malaysia, în alertă după atacurile deosebit de grave asupra jucătorilor Fotbalul din Malaysia, în alertă după atacurile deosebit de grave asupra jucătorilor
Mihai Rotaru, declaraţie de senzaţie despre Dan Petrescu: „Să ne dea şi nouă lapte” Mihai Rotaru, declaraţie de senzaţie despre Dan Petrescu: „Să ne dea şi nouă lapte”

Vincenzo Italiano a sărutat o jurnalistă după un gol al Fiorentinei la meciul cu Viktoria Plzen, din Conference League

Conference League Publicat de Daian Cutu pe 19 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/39126/21564088/1/ita.png

Tehnicianul echipei Fiorentina, Vincenzo Italiano, a sărutat o jurnalistă, joi seară, după ce formaţia italiană a înscris al doilea gol la meciul cu Viktoria Plzen, din Conference League.

Fiorentina s-a calificat, joi, în semifinalele Conference League, după o victorie muncită, 2-0 în prelungiri, în faţa formaţiei cehe Viktoria Plzeň.

După cel de-al doilea gol, al lui Cristiano Biraghi, antrenorul italian s-a întors spre o bancă pe care stătea Vanessa Leonardi, o jurnalistă de la Sky Sport, care avea o glugă pe cap.

Italiano i-a spus câteva cuvinte la ureche, înainte de a o săruta sub privirile discrete ale unei camere de luat vederi.

 

mail-share icon Email
viewscnt