Ultima oră
Prima echipă retrogradată oficial în Serie B, după 3-0 cu Frosinone Prima echipă retrogradată oficial în Serie B, după 3-0 cu Frosinone
VIDEO | Csikszereda - Unirea Slobozia, în direct pe Prima Sport 1. A început partida! VIDEO | Csikszereda - Unirea Slobozia, în direct pe Prima Sport 1. A început partida!
John Textor, patronul grupărilor Olympique Lyon şi Botafogo, suspendat 45 de zile în Brazilia. Care este motivul John Textor, patronul grupărilor Olympique Lyon şi Botafogo, suspendat 45 de zile în Brazilia. Care este motivul
Naţionala României se reuneşte duminică, pentru dubla cu Cehia din faza play-off CM2025 Naţionala României se reuneşte duminică, pentru dubla cu Cehia din faza play-off CM2025
VIDEO | FCSB - Farul, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby cu titlul pe masă. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Farul, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby cu titlul pe masă. Echipele probabile!
El va fi înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool! Cormoranii s-au înţeles cu antrenorul El va fi înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool! Cormoranii s-au înţeles cu antrenorul

Doi antrenori importanţi sunt în pole-position! Cine ar putea să îl înlocuiască pe Xavi la Barcelona

Barcelona Publicat de Tudor Moisa pe 28 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38287/21538785/1/fc-barcelona.jpg

FC Barcelona are mai multe variante în vedere pentru postul de antrenor, după ce Xavi şi-a anunţat plecarea de la club în vară.

Totuşi, potrivit Mundo Deportivo, oficialii catalani speră în primul rând să-l convingă pe Xavi să renunţe la decizia de a pleca.

În cazul în care acesta rămâne ferm pe poziţie şi pleacă, alte două nume au fost avansate de către directori: Luis Enrique, antrenorul echipei PSG şi fost membru al lotului catalan, şi germanul Hansi Flick, disponibil de când a plecat de la naţionala Germaniei, în septembrie anul trecut.

De asemenea, Rafael Marquez, care se ocupă de echipa de rezerve, rămâne o opţiune de avarie.

Pe 27 ianuarie, Xavi a anunţat că o va părăsi FC Barcelona la finalul acestui sezon. De atunci, clubul catalan a avut evoluţii foarte bune, acesta fiind motivul pentru care oficialii încearcă îl convingă pe fostul fotbalist să rămână la cârma echipei.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Barcelona

Ultimele articole Toate articolele