Ultima oră
Volei masculin: Antrenorul Sergiu Stancu, încă un an la CSM Arcada Galaţi Volei masculin: Antrenorul Sergiu Stancu, încă un an la CSM Arcada Galaţi
Revenire de senzaţie la FCSB! Gigi Becali a făcut anunţul: „Sunt şanse mari. 90%” Revenire de senzaţie la FCSB! Gigi Becali a făcut anunţul: „Sunt şanse mari. 90%”
Gigi Becali îi aşteaptă pe şeici pentru a semna cu Florinel Coman: „Trebuie să vină” Gigi Becali îi aşteaptă pe şeici pentru a semna cu Florinel Coman: „Trebuie să vină”
Fostul jucător de la FCSB îi ia apărarea lui Lobonţ: „Mulţi din România nu au ajuns cu televizorul pe unde a jucat el” Fostul jucător de la FCSB îi ia apărarea lui Lobonţ: „Mulţi din România nu au ajuns cu televizorul pe unde a jucat el”
Carlo Ancelotti le răspunde celor de la Bayern: „Putem să ne plângem şi noi” Carlo Ancelotti le răspunde celor de la Bayern: „Putem să ne plângem şi noi”
Manuel Neuer, ironizat de MM Stoica după gafa din partida cu Real Madrid: „Du-te la schi” Manuel Neuer, ironizat de MM Stoica după gafa din partida cu Real Madrid: „Du-te la schi”

Eugen Trică, tot mai presat de retrogradare. ”Ne merităm soarta”

FC U Craiova 1948 Publicat de Daian Cutu pe 23 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38986/21568691/1/fc-voluntari-fc-u-craiova-play-out-superliga-superbet-23-04-2024-1.jpg

FC Voluntari a încheiat la egalitate cu FCU Craiova, 0-0, în etapa a şasea din play-out-ul Superligii.

Echipa ilfoveană a rămas cu un jucător mai puţin din minutul 24, când a fost eliminat Ricardinho.

Oltenii termină şi această etapă pe ultimul loc, iar antrenorul Eugen Trică s-a declarat extrem de dezamăgit de atitudinea jucătorilor, care nu au putut fructifica o repriză şi jumătate de avantaj numeric la Voluntari.

”Astăzi am dat cu piciorul unei şanse extraordinare. Echipa adversă a jucat în inferioritate numerică, vine pauza, vorbesc cu ei că trebuie să scoatem mingea la margine. Au făcut asta vreo 10 minute, apoi au luat-o cu mingea în zona centrală.

Eu dacă le spun ceva la pauză şi ei nu respectă, înseamnă că e foarte grav. Ne merităm soarta, eu am avut o discuţie şi i-am întrebat dacă sunt conştienţi de ocazia ratată, practic s-a jucat rămânerea în prima ligă. Dacă îşi doresc să meargă la Liga 2, să meargă la Liga 2”
, a răbufnit Trică.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri