Ultima oră
Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele" Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele"
NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren" NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren"
OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu
Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră
Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie
Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători

EXCLUSIV | Adrian Ilie vede o favorită clară în derby-ul de astăzi! "Au dovedit-o"

Emisiuni Publicat de Tudor Moisa pe 9 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38225/21518760/1/ilie.jpg

FCSB şi Rapid îşi dau întâlnire, astăzi, de la ora 20:00. Partida va fi în direct la Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

Invitat la prima ediţie a emisiunii Fanatik Superliga, Adrian Ilie a prefaţat duelul de pe Arena Naţională. Fostul internaţional este de părere că FCSB este favorită certă.

Adrian Ilie a ţinut totuşi să evidenţieze şi aspectele pozitive pe care le are echipa lui Bergodi.

"Dacă tot vorbeam de echilibru, cred că FCSB, în momentul de faţă, pe toate compartimentele, în afară de vârful de atac, au un plus foarte mare. Au dovedit-o în acest campionat. Apărarea, mijlocul terenului şi cei doi stânga-dreapta, Coman şi Băluţă.

Rrahmani face un plus pentru Rapid. FCSB este mult mai în formă ca Rapid, în aceste momente.

Singurul plus pe care pot să îl dau Rapidului este la banca de rezerve strategia de joc pe care poate să o aibă", a declarat Adrian ilie, în exclusivitate la Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Emisiuni

Ultimele articole Toate articolele