Ultima oră
MM Stoica a spus lucrurilor pe nume după eşecul cu Universitatea Craiova: ”Nu s-a pus problema. Am dominat partida!”

MM Stoica a spus lucrurilor pe nume după eşecul cu Universitatea Craiova: ”Nu s-a pus problema. Am dominat partida!”
VIDEO | PSG - Borussia Dortmund 0-1! Francezii au avut ratări imense! Nemţii au reuşit miracolul şi sunt prima echipă care ajunge în finala Champions League VIDEO | PSG - Borussia Dortmund 0-1! Francezii au avut ratări imense! Nemţii au reuşit miracolul şi sunt prima echipă care ajunge în finala Champions League
Olimpiada de la Paris din acest an se pregăteşte să facă faţă unei provocări fără precedent în materie de securitate cibernetică Olimpiada de la Paris din acest an se pregăteşte să facă faţă unei provocări fără precedent în materie de securitate cibernetică
”Sper ca Gloria să devină Steluţa 2”. Primarul din Buzău, savuros, după revenirea în Superliga ”Sper ca Gloria să devină Steluţa 2”. Primarul din Buzău, savuros, după revenirea în Superliga
Barcelona are patru jucători pe care îi consideră netransferabili Barcelona are patru jucători pe care îi consideră netransferabili
Impresionează în Superliga, dar nu i se dau şanse să fie la EURO. ”A fost contestat vehement din interior” Impresionează în Superliga, dar nu i se dau şanse să fie la EURO. ”A fost contestat vehement din interior”

EXCLUSIV | Cristi Dulca şi Ioan Ovidiu Sabău, păreri de rău după ultimul meci al Gazului Metan în Liga 1: ”E păcat că echipa a picat în Liga 2” / ”Nu se vor găsi vinovaţii pentru această situaţie”

Gaz Metan Mediaș Publicat pe 14 mai 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38233/20705711/1/gaz-metan-12.jpg

Gaz Metan Mediaş a avut, în partida cu Chindia, ultima reprezentaţie din acest sezon de Casa Liga 1. A terminat meciurile din play-out şi va juca, din stagiunea care vine, în Liga 2, dat fiind faptul că a retrogradat.

Cristi Dulca şi Ioan Ovidiu Sabău au comentat, în emisiunea Fotbal Show de pe Prima Sport 1, situaţia echipei Gaz Metan Mediaş, care ar putea chiar să se desfiinţeze.

Cristi Dulca: ”Mie îmi pare rău că am asistat la ultimul meci al lui Gaz Metan în Liga 1. Spuneam şi în trecut că îmi pare rău de această echipă, e o bază frumoasă acolo, oameni buni. E păcat că echipa a picat în Liga 2, dar nu s-a mai putut ţine în Liga 1”.

Ioan Ovidiu Sabău: ”Cred că cei care au condus clubul în ultimii ani sunt de o calitate mai mică. Nu cred că se vor găsi vinovaţi pentru această situaţie, doar jucătorii (n.r. – o spune în mod ironic şi râde).

Sper ca echipa să se folosească de foştii jucători pentru refacere. Mi-ar plăcea ca oamenii care au lucrat la Gaz Metan în trecut să ajute, echipa să revină. Oraşul merită să aibă o echipă de fotbal. Mediaşului i s-a luat şi fotbalul. Nu venea multă lume la stadion, dar era o bucurie pentru oameni la final de săptămână”.

Formaţia Gaz Metan Mediaş, aflată la minus 38 de puncte în clasamentul play-out-ului Ligii 1 Casa Pariurilor, şi-a încheiat cu înfrângere parcursul în primul eşalon, fiind învinsă vineri în deplasare de Chindia Târgovişte, scor 3-0, în ultima etapă a play-out-ului.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri