Ultima oră
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1
Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”

EXCLUSIV | Urmările înfrângerii din UFC pentru Diana Belbiţă: "Nu pot să dorm!" Accidentarea suferită de Prinţesa Războinică

UFC Publicat pe 21 iul 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38222/19427655/1/belbita1.jpg

Diana Belbiţă a vorbit la LOOK SPORT LIVE despre meciul cu Liana Jojua, pierdut în prima rundă, după ce adversara a fost la un pas să-i rupă mâna.

  • Toate galele UFC din 2020 se văd în direct pe Look Sport 3 Motors & Fights

Belbiţă spune că accidentarea suferită nu e atât de gravă pe cât a părut iniţial, dar că aşteaptă să facă mai multe teste.

"Nu e ruptă mâna, dar e posibil să fie o fisură de os sau o ruptură musculară. Nu e însă nimic grav, voi face un RMN zilele acestea şi voi vedea ce se întâmplă.

Nu pot să dorm deocamdată, dorm doar câte două, trei ore pe noapte [...]

La antrenament şi în meci nu simţi durerea, începi să o simţi abia a doua zi. Probabil e datorită adrenalinei, eu nu am simţit nici când mi s-a rupt nasul", a declarat Diana Belbiţă la Look Sport LIVE.

Diana Belbiţă a revenit în ringul UFC cu ocazia galei Fight Night de la Abu Dhabi, însă din păcate Prinţesa Războinică a rezistat doar jumătate de rundă în faţa Lianei Jojua.

Sportiva din Georgia s-a impus după ce a submis-o pe Belbiţă prin armbar. Sportiva românia s-a luptat pentru a scăpa din priza adversarei, însă în cele din urmă a fost nevoită să se declare învinsă, iar arbitrul a oprit lupta după 2 minute şi 43 de secunde.

Pentru Belbiţă aceasta a fost a doua înfrângere suferită în circuitul UFC, în tot atâtea partide.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

UFC

Ultimele articole Toate articolele