Ultima oră
Româncele sunt pe val la Foro Italico. Sorana Cîrstea şi Jaqueline Cristian s-au calificat în turul trei Româncele sunt pe val la Foro Italico. Sorana Cîrstea şi Jaqueline Cristian s-au calificat în turul trei
Tchouameni este incert pentru Euro 2024 Tchouameni este incert pentru Euro 2024
Echipament inedit pentru FCSB la meciul în care se va celebra titlul. ”Ne-am gândit să jucăm în el, că e foarte frumos" Echipament inedit pentru FCSB la meciul în care se va celebra titlul. ”Ne-am gândit să jucăm în el, că e foarte frumos"
Alin Alexuc s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris. Team Romania are acum 83 de sportivi Alin Alexuc s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris. Team Romania are acum 83 de sportivi
”Are un antrenor bun”. Zeljko Kopic, susţinut de un jucător ce a scris istorie la Dinamo ”Are un antrenor bun”. Zeljko Kopic, susţinut de un jucător ce a scris istorie la Dinamo
CCA a anunţat brigada pentru primul meci al etapei a noua din play-off, Sepsi – Rapid CCA a anunţat brigada pentru primul meci al etapei a noua din play-off, Sepsi – Rapid

Conor McGregor va anunţa un meci la 1 ianuarie. ”Va fi cea mai mare revenire din istoria sportului”

UFC Publicat de Daian Cutu pe 30 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38222/21446547/1/mcg.jpg

Conor McGregor, care nu a mai evoluat din 2021, afirmă pe reţelele de socializare că va anunţa o "luptă" pe 1 ianuarie şi că va fi "cea mai mare revenire din istoria sportului".

"Cea mai mare revenire din istoria sportului", a scris el pe contul său X (Twitter). "Voi anunţa data meciului meu şi adversarul meu în ziua Anului Nou 2024", a mai postat el.

Conor McGregor, în vârstă de 35 de ani, a luptat ultima dată în meciul pierdut în faţa lui Dustin Poirier, în iulie 2021. De atunci, zvonurile privind o revenire au circulat în mod regulat.

Şeful UFC (Ultimate Fighting Championship), Dana White, care visează la o revenire pentru mult aşteptatul UFC 300 din aprilie anul viitor, a confirmat recent existenţa unor negocieri cu Conor McGregor: "Vom găsi o soluţie. Suntem în discuţii".

Dar nu este exclus ca revenirea lui Conor McGregor în competiţie să aibă loc în afara UFC. "Saudiţii vorbesc cu mine să mă lupt cu Manny Pacquiao", a declarat el recent pe reţelele de socializare, sugerând că nu ar fi imposibil pentru el să participe la un meci de box foarte profitabil.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

UFC

Ultimele articole Toate articolele