Ultima oră
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1
Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”

EXCLUSIV VIDEO | Florin Răducioiu a taxat jucătorul din Superliga. ”Nu poţi să stai aşa”. Ce a remarcat fostul jucător

FC Argeș Publicat pe 14 mai 2023
mail-share icon Email

FC ”U” Craiova a învins duminică, pe teren propriu, scor 2-1, formaţia FC Argeş, într-un meci din etapa a opta a play-out-ului SuperLigii României. Duelul s-a văzut în direct la Prima Sport 1 şi www.primaplay.ro!

Golul doi marcat de olteni a fost cu semnul întrebării, din cauza lipsei de reacţie a portarului Straton la şutul lui Chiţu pe colţul lung. Execuţia atacantului a fost bună, dar portarul piteştenilor pare că a ”îngheţat” în momentul şutului.

Florin Răducioiu, aflat în studioul Fotbal Show, nu poate să înţeleagă de ce nu a încercat Straton să intervină la mingea şutată de Chiţu.

”Cred că trebuia să fie mult mai activ, să aibă un instinct. E adevărat mingea este plasată, dar nu poţi să stai aşa, întind un picior ca la handbal, întind o mână. Să nu stai pe vârfuri, să iei acea postură de portar”, a spus Florin Răducioiu, la Fotbal Show.

FC ”U” Craiova a învins la limită FC Argeş, scor 2-1. Chiţu a reuşit dubla

FC ”U” Craiova a dominat prima repriză, când a şi reuşit să înscrie de două ori, prin dubla atacantului Aurelian Chiţu. Atacantul oltenilor a deschis scorul în minutul 13, după o pasă primită de la Bauza, şi l-a majorat în minutul 31, când a fructificat pasa excelentă venită de la George Ganea.

După pauză piteştenii au revenit în joc, FC ”U” Craiova a redus din turaţie şi în minutul 59 Zebic a înscris cu o lovitură de cap, după cornerul executat de Calcan.

În minutul 77, Danny Henriques a primit un cartonaş roşu pentru un fault la Jobello, dar, după consultarea VAR, arbitrul Marian Barbu a decis să anuleze cartonaşul roşu pentru că faza plecase de la un ofsaid al lui Garita.

În minutul 90, Aurelian Chiţu a trimis în bara transversală, iar în minutul 90+6 fundaşul lui FC Argeş- Turda a fost eliminat pentru fault din poziţie de ultim apărător la Bauza.

Astfel, meciul s-a încheiat cu victoria gazdelor, scor 2-1. FC ”U” Craiova a trecut pe primul loc în clasamentul play-out-ului, cu 35 de puncte, înaintea ultimei etape.

FC Argeş este pe poziţia a 9-a, penultima în clasament, cu 21 de puncte şi păstrează încă şanse de evitare a retrogradării directe şi de intrare la baraj.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Argeș

Ultimele articole Toate articolele