Ultima oră
Daniel Sandu anunţă transferuri importante la Rapid. ”Va fi un mix între români şi străini” Daniel Sandu anunţă transferuri importante la Rapid. ”Va fi un mix între români şi străini”
VIDEO | Rafael Nadal s-a calificat greu în turul secund de la Roma VIDEO | Rafael Nadal s-a calificat greu în turul secund de la Roma
Jorginho a semnat! A refuzat să se întoarcă în Italia Jorginho a semnat! A refuzat să se întoarcă în Italia
”Nu a fost o decizie uşoară”. Claudiu Niculescu pleacă de la Şelimbăr la final de sezon! A anunţat unde vrea să antreneze ”Nu a fost o decizie uşoară”. Claudiu Niculescu pleacă de la Şelimbăr la final de sezon! A anunţat unde vrea să antreneze
Super transferul cu care Gigi Becali vrea să suplinească plecarea lui Florinel Coman. ”Sunt şanse mari” Super transferul cu care Gigi Becali vrea să suplinească plecarea lui Florinel Coman. ”Sunt şanse mari”
Sancţiune anulată în apel pentru Atletico Madrid după un incident rasist pe Metropolitano Sancţiune anulată în apel pentru Atletico Madrid după un incident rasist pe Metropolitano

Fix de asta nu avea nevoie Manchester United! Cât timp va fi indisponibil omul de bază a lui Erik ten Hag

Manchester United Publicat pe 6 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38268/21484143/1/profimedia-0843648781.jpg

Fundaşul argentinian al echipei Manchester United, Lisandro Martinez, care a revenit recent după o accidentare, este din nou indisponibil pentru "cel puţin opt săptămâni", după ce s-a accidentat la genunchi duminică, a anunţat gruparea engleză.

Jucătorul de 26 de ani a suferit o accidentare la ligamentele genunchiului în timpul victoriei de duminică cu West Ham (3-0) şi "este de aşteptat să fie indisponibil cel puţin opt săptămâni", a scris clubul din nordul Angliei pe site-ul său.

Internaţionalul argentinian, care a suferit o accidentare la picior în septembrie, a revenit pe teren la mijlocul lunii ianuarie, după o absenţă de patru luni.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri