Ultima oră
Gigi Becali îşi poate lua gândul de la Louis Munteanu! Anunţul impresarului: „Ia în calcul” Gigi Becali îşi poate lua gândul de la Louis Munteanu! Anunţul impresarului: „Ia în calcul”
Încep negocierile pentru Valentin Mihăilă! Giovanni Becali a dezvăluit detaliile despre noul contract Încep negocierile pentru Valentin Mihăilă! Giovanni Becali a dezvăluit detaliile despre noul contract
Gauff consideră Jocurile Olimpice de la Paris la acelaşi nivel cu turneele de Grand Slam Gauff consideră Jocurile Olimpice de la Paris la acelaşi nivel cu turneele de Grand Slam
Rapid a emis un comunicat după atacurile la adresa lui Bogdan Lobonţ: „Suntem neplăcut surprinşi” Rapid a emis un comunicat după atacurile la adresa lui Bogdan Lobonţ: „Suntem neplăcut surprinşi”
Fotbalul din Malaysia, în alertă după atacurile deosebit de grave asupra jucătorilor Fotbalul din Malaysia, în alertă după atacurile deosebit de grave asupra jucătorilor
Mihai Rotaru, declaraţie de senzaţie despre Dan Petrescu: „Să ne dea şi nouă lapte” Mihai Rotaru, declaraţie de senzaţie despre Dan Petrescu: „Să ne dea şi nouă lapte”

Gorka Larrucea şi-a găsit echipă, după ce a plecat de la Dinamo

Alte campionate externe Publicat de Daian Cutu pe 16 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38210/21495149/1/larrucea.jpg

După ce Ghezali a plecat în Grecia, la Levadiakos, Dinamo şi mijlocaşul spaniol Gorka Larrucea au convenit pe cale amiabilă încetarea raporturilor contractuale.

Transferat în vara anului 2022, într-un moment de reorganizare pentru echipa noastră în Liga 2, Gorka Larrucea a fost unul dintre artizanii promovării în SuperLigă, 23 de meciuri şi 5 goluri în tricoul alb-roşu.

Larrucea a ajuns în campionatul bulgar, fiind prezentat de Etar, ultima echipă din prima ligă.

 

”Etar a transferat un mijlocaş spaniol de la Dinamo Bucureşti! Un mijlocaş experimentat din Spania a ajuns la Etar. Clubul din Veliko Târnovo a semnat astăzi un contract cu Gorka Larrucea - un mijlocaş central în vârstă de 30 de ani, care vine de la Dinamo Bucureşti.

Larucea s-a născut la 24 februarie 1993, are o înălţime de 182 cm şi cântăreşte 76 kg. Timp de cinci sezoane a evoluat la spaniolii de la Gernika, unde a bifat 211 meciuri şi 18 goluri, apoi a trecut pe la Real Union şi Amorebieta, iar în ultimele două sezoane a fost la Dinamo Bucureşti, unde a plecat acum mijlocaşul bulgar Georgi Milanov. Sport.ro

La echipa românească, Gorka Larrucea are un total de 43 de meciuri şi 6 goluri şi a contribuit la promovarea în Superligă, unde în toamna anului trecut a jucat 14 meciuri şi a marcat un gol.

Gorka Larrucea va purta tricoul cu numărul 6 la Etar. Bine ai venit!”
este comunicatul bulgarilor.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri