Ultima oră
Florentin Petre a ajuns în Liga 3! E aproape de o performanţă importantă Florentin Petre a ajuns în Liga 3! E aproape de o performanţă importantă
Daniel Sandu anunţă transferuri importante la Rapid. ”Va fi un mix între români şi străini” Daniel Sandu anunţă transferuri importante la Rapid. ”Va fi un mix între români şi străini”
VIDEO | Rafael Nadal s-a calificat greu în turul secund de la Roma VIDEO | Rafael Nadal s-a calificat greu în turul secund de la Roma
Jorginho a semnat! A refuzat să se întoarcă în Italia Jorginho a semnat! A refuzat să se întoarcă în Italia
”Nu a fost o decizie uşoară”. Claudiu Niculescu pleacă de la Şelimbăr la final de sezon! A anunţat unde vrea să antreneze ”Nu a fost o decizie uşoară”. Claudiu Niculescu pleacă de la Şelimbăr la final de sezon! A anunţat unde vrea să antreneze
Super transferul cu care Gigi Becali vrea să suplinească plecarea lui Florinel Coman. ”Sunt şanse mari” Super transferul cu care Gigi Becali vrea să suplinească plecarea lui Florinel Coman. ”Sunt şanse mari”

Handbal masculin | CSM Constanţa, Dinamo Bucureşti şi CSM Bucureşti s-au calificat în semifinalele Cupei României

Handbal Publicat pe 16 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38126/21560805/1/csm-bucuresti-hc-dunarea-braila-liga-florilor-28-03-2024.jpg

CSM Constanţa, Dinamo Bucureşti şi CSM Bucureşti s-au calificat în semifinalele Cupei României

Echipele de handbal masculin CSM Constanţa, Dinamo Bucureşti şi CSM Bucureşti s-au calificat, marţi, în semifinalele Cupei României, după manşa unică din sferturile competiţiei.

În primul meci din sferturi, campioana Dinamo Bucureşti a trecut de CSM Bacău, cu 46-30. Tot marţi, CSM Constanţa a dispus de Steaua Bucureşti, scor 32-25, iar CSM Bucureşti a învins HC Buzău, cu 24-21.

A patra dispută din sferturile de finală, între Minaur Baia Mare – CSM Focşani, a fost amânată pentru 1 mai, echipa gazdă fiind angrenată în semifinalele European Cup.

În 2023, Cupa României a fost cucerită de CSM Constanţa, care a învins în finală pe Minaur Baia Mare (24-23).

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Handbal

Ultimele articole Toate articolele