Ultima oră
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1
Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”

HJK - Farul 2-0. Echipa lui Hagi, dată afară din Conference League! Greşelile din defensivă nu le-au permis constănţenilor să facă istorie

Conference League Publicat pe 31 aug 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/39126/21300015/2/hjk-helsinki-farul-constanta-uefa-europa-conference-league-31-08-2023.jpg

HJK - Farul 2-0 (Radulovic 20, 70)

Echipe de start

HJK Helsinki: Maenpaa - Toivio Tenho, Halme - Kouassivi, Lingman, Peltola, Soiri- Hostikka, Radulovic - Keskinen

Farul Constanţa: Aioani - Sîrbu, Popescu, Larie, Kiki - Artean, Nedelcu, Băluţă - Munteanu, Rivaldinho, Budescu

Min 90+5. Final de meci!

Min 90+4. Ocazie mare Farul! Mazilu şutează din afara careului, dar mingea se duce pe lângă poartă!

Min 90+2. Ocazie mare Farul! Mazilu centrează periculos, dar mingea este respinspă de portar!

Min 77. Ocazie mare Farul! Munteanu trece de portar şi şutează, iar mingea este respinsă de pe linia porţii. Balonul ajunge tot la atacantul român, dar şutul lui este respins de portar!

Min 70. GOOOL Helsinki! Radulovic a marcat al doilea gol, după ce apărarea Farului a făcut mai multe erori!

Min 51. Ocazie Helsinki! Finladezii sunt aproape să marcheze, dar dar Aioani respinge mingea!

Min 46. A început repriza secundă!

Min 45. Final de primă repriză!

Min 43. Ocazie mare Farul! Nedelcu şutează de la mare distanţă, dar portarul advers respinge!

Min 20: Gool Helsinki! Băluţa a greşit incredibil, iar mingea a ajuns la Radulovic. Acesta nu a iertat şi a trimis mingea în poartă!

Min 1. A început meciul!


Partida HJK - Farul, din Conference League, va avea loc joi, de la ora 19:00 şi, va putea fi văzută în format live-text pe site-ul PrimaSport.ro.

Echipa Farul Constanţa a învins joia trecută, pe teren propriu, scor 2-1, formaţia finlandeză HJK Helsinki, în manşa tur a play-off-ului pentru grupele Conference League.

Joona Toivio a deschis scorul la Ovidiu, în minutul 50, din voleu, iar Farul a răspuns cu bara lui Budescu, în minutul 54.  În minutul 59 a venit şi egalarea, Rivaldinho primind de la Budescu şi înscriind. 

Hagi a avut inspiraţie în minutul 81, când l-a trimis în teren pe Mihai Popescu, care a înscris la prima atingere de balon, în minutul 83, din pasa aceluiaşi Budescu, iar constănţenii merg la Helsinki cu prima şansă.

mail-share icon Email
viewscnt