Ultima oră
Carlo Ancelotti le răspunde celor de la Bayern: „Putem să ne plângem şi noi” Carlo Ancelotti le răspunde celor de la Bayern: „Putem să ne plângem şi noi”
Manuel Neuer, ironizat de MM Stoica după gafa din partida cu Real Madrid: „Du-te la schi” Manuel Neuer, ironizat de MM Stoica după gafa din partida cu Real Madrid: „Du-te la schi”
A fost desemnat MVP-ul sezonului în NBA A fost desemnat MVP-ul sezonului în NBA
Fostul jucător de la Dinamo a analizat partida ce îi va decide soarta trupei din „Ştefan cel Mare”: „Rednic a ajutat Dinamo” Fostul jucător de la Dinamo a analizat partida ce îi va decide soarta trupei din „Ştefan cel Mare”: „Rednic a ajutat Dinamo”
Dezvăluiri şocante! Ce le-a transmis arbitrul celor de la Bayern după meciul cu Real Madrid: „E o mare mizerie” Dezvăluiri şocante! Ce le-a transmis arbitrul celor de la Bayern după meciul cu Real Madrid: „E o mare mizerie”
Thomas Tuchel, reacţie vehementă după eliminarea din semifinalele UEFA Champions League: „Este un dezastru absolut” Thomas Tuchel, reacţie vehementă după eliminarea din semifinalele UEFA Champions League: „Este un dezastru absolut”

Jucătorii de la Turneul celor Şase Naţiuni vor purta proteze "inteligente"

Rugby Publicat de Daian Cutu pe 12 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38220/21459375/1/rugby.jpg

Jucătorii din cadrul Turneului celor Şase Naţiuni vor purta proteze "inteligente", au anunţat vineri organizatorii competiţiei. Scopul este de a îmbunătăţi gestionarea leziunilor la nivelul capului, relatează L'Equipe.

Ei vor fi echipaţi cu proteze personalizate care vor transmite alerte în timpul jocului către echipa medicală pentru a le anunţa dacă este necesară o evaluare pe teren. ""Six Nations", uniunile şi federaţiile sale se concentrează pe un angajament pe întreg jocul pentru a acorda prioritate şi a inova în domeniul sănătăţii jucătorilor", a declarat Julie Paterson, director de rugby la Six Nations Rugby.

"(Este vorba despre) a ne asigura că folosim cele mai noi tehnologii şi că ne îmbunătăţim procesele acolo unde este necesar pentru a proteja jucătorii." Protezele vor fi purtate atât la antrenamente, cât şi la meciuri, pe toată durata introducerii lor experimentale.

Turneul celor Şase Naţiuni va avea loc în perioada 2 februarie - 16 martie.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Rugby

Ultimele articole Toate articolele