Ultima oră
Doi jucători de la Olympique Marseille, victimele unei tentative de furt de maşină Doi jucători de la Olympique Marseille, victimele unei tentative de furt de maşină
Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele" Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele"
NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren" NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren"
OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu
Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră
Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie

Kai Havertz, ca şi semnat de Arsenal! ”Tunarii”, transfer de 75 de milioane de euro de la Chelsea

Arsenal Publicat de Ovidiu Neacşu pe 21 iun 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38270/21234152/1/profimedia-0735570001.jpg

Kai Havertz e ca şi semnat de Arsenal, după ce ”tunarii” s-au înţeles cu Chelsea în schimbul sumei de 75 de milioane de euro.

Atacantul german a fost dorit insistent de Mikel Arteta la Arsenal şi se pare că londonezii s-au înţeles cu rivala Chelsea pentru suma de 70 de milioane de euro, plus 5 miloane de euro bonusuri. 

Reputatul jurnalist italian Fabrizio Romano a dezvăluit că Havertz s-a înţeles cu ”tunarii” încă de săptămâna trecută şi a luat în calcul doar mutarea pe ”Emirates Stadium”. Cele două formaţii mai au de pus câteva detalii la punct până la anunţul oficial.

Kay Havertz, sub aşteptări la Chelsea

Havertz a adunat 139 de partide în tricoul ”albaştrilor”, unde a reuşit 31 de goluri şi 15 assist-uri, una dintre reuşitele lui fiind unicul gol din finala Champions League din 2021, în care Chelsea s-a impus cu 1-0 în faţa lui Manchester City.

Cu toate că a marcat cu gol extrem de important pentru Chelsea, germanul care era adus în toamna lui 2020 pe ”Stamford Bridge”, a avut evoluţii sub aşteptări. El plecase de la Bayer Leverkusen în schimbul sumei de 80 de milioane de euro.

  • 55 de milioane de euro este cota lui Kay Havertz, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.com
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Arsenal

Ultimele articole Toate articolele