Ultima oră
Dezvăluiri şocante! Ce le-a transmis arbitrul celor de la Bayern după meciul cu Real Madrid: „E o mare mizerie” Dezvăluiri şocante! Ce le-a transmis arbitrul celor de la Bayern după meciul cu Real Madrid: „E o mare mizerie”
Thomas Tuchel, reacţie vehementă după eliminarea din semifinalele UEFA Champions League: „Este un dezastru absolut” Thomas Tuchel, reacţie vehementă după eliminarea din semifinalele UEFA Champions League: „Este un dezastru absolut”
VIDEO | Real Madrid - Bayern Munchen 2-1. Remontada realizată de Joselu îi duce pe ”galactici” în finala Ligii Campionilor VIDEO | Real Madrid - Bayern Munchen 2-1. Remontada realizată de Joselu îi duce pe ”galactici” în finala Ligii Campionilor
Flacăra olimpică a ajuns în Franţa. Momente spectaculoase la Marsilia Flacăra olimpică a ajuns în Franţa. Momente spectaculoase la Marsilia
A jucat în semifinala ”UEFAntastică” şi acum a intrat în politică. Candidează pentru o funcţie importantă A jucat în semifinala ”UEFAntastică” şi acum a intrat în politică. Candidează pentru o funcţie importantă
”Este o listă mult mai lungă”. Denis Politic, dorit de o formaţie cu pretenţii din Superliga ”Este o listă mult mai lungă”. Denis Politic, dorit de o formaţie cu pretenţii din Superliga

VIDEO | Gestul care i-a pus pe jar pe fanii lui Arsenal! Ce a făcut jucătorul „tunarilor” imediat după eliminarea din sferturi

Arsenal Publicat pe 18 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38270/21562922/1/profimedia-0865744502.jpg

Bayern Munchen a învins miercuri seara, pe teren propriu, scor 1-0, gruparea londoneză Arsenal, calificându-se în semifinalele Ligii Campionilor. Manuel Neuer a stabilit un nou record al competiţiei.

Bavarezii au început tare returul sfertului de finală cu Arsenal şi Harry Kane a ratat de două ori în minutele 4 şi 5. Londonezii au echilibrat meciul, au avut ocazii la poarta lui Neuer şi au pus presiune în ultima parte a primei reprize.

După reluare, Goretzka a trimis în bară, în minutul 47, anunţând parcă golul din minutul 63, înscris de Joshua Kimmich. „Tunarii” nu au reuşit să egaleze în ultima jumătate de oră şi Bayern s-a impus cu 1-0, calificându-se în semifinale, cu scorul total de 3-2.

Gabriel Jesus i-a pus pe jar pe fanii lui Arsenal după eliminarea din sferturi

Imediat după fluierul final al partidei de la Munchen, Gabriel Jesus a rămas şi a vizionat loviturile de departajare din celălalt sfert de finală, Manchester City - Real Madrid. în urma cărora trupa lui Carlo Ancelotti a obţinut calificarea în semifinale.

Brazilianul a părut foarte implicat în momentul în care urmărea finalul meciului, lucru care i-a pus pe jar pe fanii londonezi, iar reacţiile au fost pe măsură.

„Pare că nu e deranjat, chiar dacă noi (n.r.-Arsenal) abia am fost eliminaţi din UCL”, „Daţi-l afară de la echipă”, „Mă gândesc cu cine ţinea”, „Cea mai lungă perioadă de timp în care a stat în picioare”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor lui Arsenal.

mail-share icon Email
viewscnt

Arsenal

Ultimele articole Toate articolele