Ultima oră
John Textor, patronul grupărilor Olympique Lyon şi Botafogo, suspendat 45 de zile în Brazilia. Care este motivul John Textor, patronul grupărilor Olympique Lyon şi Botafogo, suspendat 45 de zile în Brazilia. Care este motivul
Naţionala României se reuneşte duminică, pentru dubla cu Cehia din faza play-off CM2025 Naţionala României se reuneşte duminică, pentru dubla cu Cehia din faza play-off CM2025
VIDEO | FCSB - Farul, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby cu titlul pe masă. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Farul, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby cu titlul pe masă. Echipele probabile!
El va fi înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool! Cormoranii s-au înţeles cu antrenorul El va fi înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool! Cormoranii s-au înţeles cu antrenorul
VIDEO | FCU Craiova - "U" Cluj, astăzi, de la ora 17:30, în direct la Prima Sport 1! Două echipe cu obiective diferite VIDEO | FCU Craiova - "U" Cluj, astăzi, de la ora 17:30, în direct la Prima Sport 1! Două echipe cu obiective diferite
VIDEO | Csikszereda - Unirea Slobozia, sâmbătă, de la 11:30, în direct pe Prima Sport 1. Speranţe la promovarea directă pentru echipa din Miercurea Ciuc VIDEO | Csikszereda - Unirea Slobozia, sâmbătă, de la 11:30, în direct pe Prima Sport 1. Speranţe la promovarea directă pentru echipa din Miercurea Ciuc

Mititelu a răbufnit: ”E o soluţie de avarie! S-a autopropus. Poate să vină şi a 12-a oară!”

Superliga Publicat pe 21 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21531370/1/adm.png

Giovanni Constantino a venit la FCU Craiova în octombrie 2023 şi a condus pe FCU Craiova în 18 meciuri, cu 7 victorii şi 8 înfrângeri în Superligă şi Cupa României.

Totuşi, antrenorul nu a mai fost pe placul lui Adrian Mititelu şi a plecat de la FCU Craiova. 

Între timp, Adrian Mititelu a încercat să negocieze cu mai mulţi antrenori, dar se pare că nu a reuşit să găsească un tehnician potrivit.

Nicolo Napoli (62 de ani) a revenit în România. Antrenorul a înceaput mandatul cu numărul 10 la Craiova şi încearcă din nou să redreseze echipa. 

Recent, Adrian Mititelu a vorbit despre aducerea lui Nicolo Napoli. El susţine că, pentru moment, Nicolo Napoli, este doar o suluţie de avarie pentru olteni. 

”E o soluţie de avarie! S-a autopropus. Poate s-a autopropus!”

”El s-a autopropus că vrea să mă ajute nu eu am insistat, iar eu când am văzut că un om care vrea să antreneze şi nu se teme de nimic pentru acest moment a fost cea mai bun soluţie.

Înaintea meciului cu CSM am vrut să creez o emulatie cu aceşti fani 1500-2000 fani Nicolo Napoli. Am vrut să împuşc doi iepuri dintr-un foc. Pentru moment e o soluţie de avarie. Nu avea nicio ocupaţie acolo niciun serviciu în Italia s-a oferit să vină, l-am adus. 

Şi el e mulţumit şi noi că ne facem treaba cât avem nevoie de el. Poate s-a autopropus şi a doişpea oară, într-adevar am spus că nu îl mai aduc”, a declarat Mititelu. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele